Review: Maybelline master strobing liquid highlighter

Highlighters zijn nog steeds helemaal hot. Ik ben vooral fan van highlighters in poedervorm, maar ze bestaan ook als liquid. Uit nieuwsgierigheid testte ik de Master strobing liquid van Maybelline. Benieuwd wat ik ervan vind? Lees dan snel verder!

De Master strobing liquid van Maybelline is een vloeibare highlighter met een unieke formule. De zachte formule is ideaal om je huid die perfecte glowy look te geven. Het product is verkrijgbaar in twee verschillende tinten, een light en een medium versie. Via mijn stage kreeg ik de medium versie, terwijl de lichtere versie waarschijnlijk beter geschikt is voor mijn bleke huid. 

De strobing liquid bevindt zich in een kleine tube, die 25 ml product bevat. De tube heeft een erg smalle applicator waarmee je het product rechtstreeks op je gezicht kan aanbrengen. Op de verpakking is er weinig aan te merken. Ik vind het product er best mooi uit zien door de combinatie van zwart met de kleur van de highlighter.

De medium highlighter is ideaal voor mensen met een warme ondertoon. Zoals je ziet heeft de highlighter een soort gouden, warme tint. Momenteel is de tint nogal donker om gewoon op mijn huid te gebruiken, maar het lijkt me ideaal om te gebruiken op een zongebruinde huid.

Zoals je ziet bezorgt de highlighter de huid een subtiele gloed. Persoonlijk zou ik niet zoveel product aanbrengen op je gezicht, omdat het veel moeilijker te doseren is dan met een poeder highlighter. Het effect is meteen ook veel opvallender. Je kan het product gebruiken op je jukbeenderen, de top van je neus, onder je wenkbrauwen en in het midden van je voorhoofd.

Momenteel gebruik ik deze highlighter vooral op een andere manier. Je kan hem namelijk ook gaan mengen met je highlighter voor een glowy gloed in je gezicht. Ik gebruik deze als en soort primer op mijn gezicht en breng het product vooral aan op mijn jukbeenderen. Daarna breng ik een laagje foundation aan. Het effect is niet super opvallend, maar je huid ziet er nog net iets gezonder uit.

Het is best een leuk product, maar ik geef nog steeds de voorkeur aan poedervormige highlighters. Ik vind het veel eenvoudiger om een poeder aan te brengen en het effect ziet er ook natuurlijker uit dan met een vloeibaar product. Het is wel leuk om te mengen met je foundation voor een mooie gloed in je gezicht.

De Maybelline Master liquid is onder andere verkrijgbaar bij Kruidvat voor 9,99 euro.

Geef een reactie

CommentLuv badge