Jeffree Star liquid lipstick in Berries on ice

Na mijn allereerste Jeffree Star liquid was ik meteen verkocht aan het merk. De liquid lipsticks blijven urenlang zitten, drogen mijn lippen niet extreem uit en hebben bovendien een te leuke verpakking. Uit de limited edition X-mas collectie kocht ik de lippenstift Berries on ice.

Nadat ik van mijn vriend Poinsettia uit de kerstcollectie van Jeffree Star als cadeau had gekregen, nam ik meteen ook een kijkje naar de andere kleuren in de collectie. De kleur Berries on ice sprong me meteen in het oog.

Berries on ice is een donkerpaarse kleur met een rode ondertoon en een matte finish. Het is best een gewaagde donkere kleur, maar in de winter hou ik wel van een opvallende tint op mijn lippen. Net zoals Poinsettia kreeg ook deze liquid lippenstift een extra feestelijke verpakking vol glitters. 

Donkere kleuren zijn altijd iets moeilijker om mee te werken. Naar mijn gevoel blijven donkere en zekere paarse of wijnrode tinten altijd veel minder goed zitten dan andere kleuren lippenstift. Het is dus niet eenvoudig om een goed exemplaar te vinden, want zelf mijn favoriete merk Urban Decay heeft me al teleurgesteld met een donkere lippenstift. 

Berries on ice is iets moeilijker aan te brengen dan mijn andere lippenstiften van Jeffree Star. Je moet iets sneller en vlotter te werk gaan, zodat de kleur niet begint op te drogen terwijl je nog bezig bent met het aanbrengen. Toch vind ik dat de kleur best vlot aanbrengt en snel voldoende dekking geeft. 

Eenmaal de lippenstift op je lippen zit, blijft hij ook extreem goed zitten. Bij mij overleven ze perfect een maaltijd en de kleur slijt ook egaal af, waardoor het er niet snel lelijk gaat uit zien.

Wanneer de kleur opdroogt, krijg je het onderstaande resultaat. Ik ben helemaal verliefd op deze winterse kleur. Het is ondertussen bijna lente, maar met dit koude en trieste weer is deze tint nog erg draagbaar. De kleur is zeker niet geschikt voor iedereen, want het valt best op. Toch raad ik deze tint aan iedereen aan, zeker omdat het ook een van de trendkleuren van Pantone 2018 is.

 

Berries on ice is een limited edition liquid lipstick van Jeffree Star. Ik kocht deze lippenstift via The Makeup Spot. De tint is verkrijgbaar zolang de voorraad strekt.

2 gedachten over “Jeffree Star liquid lipstick in Berries on ice

Geef een reactie

CommentLuv badge