Mac Flash+awe Hyper real glow palette

MAC is een van de meest bekende en populaire make-upmerken ter wereld. Toch had ik tot nu toe enkel twee lippenstiften van het merk in mij bezit. Onlangs sprong ik uit nieuwsgierigheid eens binnen in de Mac store in Gent en toen ontdekte ik voor het eerst het Hyper real glow palette.

Trouwe lezers weten dat ik een zwak voor mooie verpakkingen heb. Net daarom spreekt de collectie van Mac me vaak niet aan, hoe goed de producten ook zijn. Toch wou ik al langer eens een van hun veelbesproken highlighters testen. De verkoopster vertelde me over de twee highlighter palettes die net binnen waren en na enkele swatches was ik op slag verliefd.

Het hyper real glow palette bestaat uit drie prachtige highlighter tinten. Het andere palette was ook erg mooi, maar net iets minder geschikt voor dagelijks gebruik. Ik was op zoek naar een highlighter die ik vaak kon gebruiken en daarom was dit palette ideaal.

Het palette heeft bovendien ook een leuke verpakking. Het is nog steeds in de typische zwarte kleur van Mac, maar de gekleurde letters geven het palette net dat tikkeltje extra. Aan de binnenkant van het palette vind je een handige spiegel. Ik maak niet altijd gebruik van de spiegels in een palette, maar het maakt ze wel handiger om mee te nemen op reis of om on the go wat highlighter aan te brengen.

Het roze Hyper Real Glow palette bevat drie rozige, peachy tinten. De kleuren noemen van links naar rechts flahs+awe, rosy glow en light of the party. De poeders hebben allemaal een zeer romige poedertextuur die je een mooie, onweerstaanbare gloed bezorgen.

Nadat ik de highlighters testte op mijn gezicht werd ik zo mogelijk nog enthousiaster. De highlighter is erg zichtbaar, maar blijft er natuurlijk uitzien. Je kan het poeder ook opbouwen of nog meer laten opvallen met een setting spray voor een avondje uit of een andere speciale gelegenheid. De highlighters blijven zonder problemen ook de hele dag zitten. Ik kan zonder twijfel zeggen dat dit de beste highlighters zijn die ik bezit!

Extra leuk aan het palette is dat je de poeders ook door elkaar kan gebruiken en combineren. Op de foto hieronder draag ik flash + awe, gemengd met rosy glow.

 

Het Hyper real glow palette is verkrijgbaar bij Mac of online via Ici Paris Xl voor 39,50 euro.

Wat is jouw favoriete highlighter?

Liefs,

Emma

Geef een reactie

CommentLuv badge