De sunshine blogger award

Onlangs werd ik door Tessa van Bubbles and macaroons genomineerd voor de Sunshine blogger award. Het is alweer een hele tijd geleden dat ik nog eens een tag invulde en daarom leek het me leuk om deze in te vullen. 

Bij elke tag horen enkele regeltjes:

 1. Bedank de persoon die je nomineerde. Bij deze, dankjewel, Tessa!
 2. Beantwoord de 11 vragen
 3. Nomineer 11 andere bloggers en bedenk zelf 11 vragen
 4. Som de regels op en plaats het logo van de award ergens in je blog

Tessa stelde me deze elf vragen:

What inspired you to start your blog?

Ik ben mijn blog eigenlijk gestart als schoolopdracht. Ik heb journalistiek gestuurd en we moesten verplicht een blog bijhouden. Eerst was mijn blog iets heel algemeen zonder een echt thema of richting. Plots kreeg ik het idee om iets te schrijven over make-up producten die ik had gekocht en sindsdien ben ik steeds meer van beauty en beautybloggen gaan houden.
What’s on your bucket list?

Er staat zo veel op mijn bucket list. Ik wil erg veel reizen, maar ik heb niet meteen een voorkeursbestemming in mijn hoofd. Er is namelijk zoveel moois te zien op deze planeet! Ik wil ook super graag eens naar Harry Potter world of Disney world.
What is the most beautiful place you’ve traveled to?

Ik vind het zo moeilijk om te kiezen! Malta heeft een speciaal plekje in mijn hart veroverd, ook omdat het de eerste reis was met mijn vriend. Kopenhagen vond ik erg mooi als citytrip en is denk ik een van mijn favoriete steden. Maar andere landen zoals Ierland en de Sahara in Marokko waren ook zo mooi!
What’s your favorite series?

Ik kijk erg veel series, dus het is opnieuw een moeilijke keuze. The walking dead is jarenlang mijn absolute favoriet geweest, maar het laatste seizoen vind ik echt heel wat minder. Momenteel is Stranger things mijn favoriete serie, ook al is het nog lang wachten op het derde seizoen. 
What’s your holy grail makeup product?

Ik blijf altijd opnieuw grijpen naar lippenstift van Urban Decay, dus dat is zeker een van mijn absolute favorieten. Qua foundation ben ik eigenlijk helemaal verliefd op de glow foundation van BE Creative. Onlangs ontdekte ik ook het nieuwe highlighter palette van Mac, dat meteen uitgroeide tot mijn nieuwe dagelijkse highlighter. 
What’s a blogging tip you would recommend to a new blogger?

Niet opgeven. Vaak lijkt het alsof je al je werk voor niks is, maar met tijd, inzet en geduld komen die lezers er heus wel. Niet iedereen kan de populairste blogger van het land worden, maar met de juiste houding en motivatie kan je wel een vast publiek opbouwen. 
What are your hobbies, apart from blogging?

Ik doe aan kickboksen en vind het echt een zalige sport. Verder lees ik ook enorm vaak en ik speel graag games of gezelschapsspellen met mijn vriend of familie.
What’s your favorite makeup brand?

Zonder twijfel Urban Decay. Het merk slaagt er telkens opnieuw uit om zo’n mooie producten te ontwerpen die ik gewoon blijf kopen. 
How much time do you spend on your blog on a weekly basis?

De laatste tijd veel te weinig. Vroeger verscheen er om de dag een nieuwe post op mijn blog, nu verschijnt er enkel iets als ik de tijd vind. Sinds ik ben begonnen aan mijn schakeljaar aan de universiteit en een baantje heb, is het echt te moeilijk om tijd te vinden voor het bloggen. Ik vind dat echt wel jammer, maar ik hoop dat ik dit uiteindelijk weer kan oppakken.
What’s your favorite food?

Frietjes van de frituur!
What’s your favorite season and why?

De zomer. Ik hou gewoon absoluut niet van de kou en zou het liefst niet buitenkomen als het kouder is dan twintig graden buiten. En zeker niet als het regent!

Dit zijn mijn elf vragen:

 1. Wat vind je het leukst en het minst leuk aan bloggen?
 2. Ben je actief op Instagram en wat vind je van het medium?
 3. Wat is je grootste droom?
 4. Heb je andere hobby’s naast bloggen? (Ik vond deze vraag van Tessa zo leuk dat ik hem even leen)
 5. Spendeer je veel geld door het bloggen?
 6. Wat wil je bereiken met je blog?
 7. Waar ben je het meest trots op in je leven?
 8. Zonder welke voorwerpen kan je niet leven?
 9. Met welke drie mensen zou je willen stranden op een onbewoond eiland en waarom?
 10. Welk boek of film vind jij dat iedereen gezien moet hebben?
 11. Van wie of wat word jij altijd vrolijk?

Ik nomineer voorlopig niemand, maar iedereen die wil, mag deze tag invullen en verder delen!

Liefs,

Emma

3 gedachten over “De sunshine blogger award

Geef een reactie

CommentLuv badge