Jeffree Star LE liquid lipstick – Poinsettia

Na een veel te lange stilte op mijn blog, vond ik onlangs toch een gaatje voor een nieuw artikel! Met Kerstmis kreeg ik van mijn vriend een liquid lipstick van Jeffree Star. Ik had al veel gehoord over het merk van de opvallende Youtuber en vond het hoog tijd om het zelf eens te testen.

Aangezien het mijn allereerste lippenstift van Jeffree Star is, had ik op voorhand geen voorkeur gegeven qua kleur. Ik was zeer aangenaam verrast met de keuze van mijn vriend. Hij kocht me de kleur Poinsettia, een prachtige metallic rode kleur uit de limited edition kerstcollectie van JS.

Het is een opvallende kleur, die perfect past bij de sfeer van de feestdagen. Zelf zou ik deze kleur niet spontaan gekocht hebben, omdat hij me erg opvallend leek en mijn voorkeur niet zo snel uitgaat naar rode lippenstift. Maar vanaf de eerste swatch werd ik meteen op slag verliefd op de prachtige tint. De kleur is erg bijzonder, maar toch best draagbaar. Als je toch net zoals ik van opvallende tinten houdt ;).

De verpakking en de liquid lipstick zijn helemaal mijn ding. Ik werd een beetje verrast dat de liquids zo klein zijn, in vergelijking met mijn liquids van Urban Decay bijvoorbeeld. Maar schijnt bedriegt, want de inhoud is ongeveer even groot. Bij UD is het dopje gewoon langwerpiger, waardoor het veel groter lijkt. De velour liquid lipstick werd speciaal voor de feestdagen in een feestelijk tintje gegoten, vol met glitters. Pluspunten voor deze prachtige verpakking dus!

Het aanbrengen van de liquid lipstick verliep in eerste instantie nogal moeilijk. Ik werk meestal met lippenstift en moest erg wennen aan de applicator van deze liquid lippenstift. Op de verpakking staat dat je het product eerst even moet schudden voor het aanbrengen, dus vergeet dat zeker niet te doen. Na wat oefenen is het me gelukt om het product mooi aan te brengen. Je moet wel wat handig en snel te werk gaan, want eenmaal het product opdroogt terwijl je nog bezig bent, creƫer je lelijke vlekken.

Ik vind het effect van deze kleur echt heel mooi op mijn lippen. Het is voor mij echt een perfecte kleur rood. Het metallic effect is spijtig genoeg iets minder goed te zien op de foto, maar ook in het echt is het effect niet overdreven waardoor de lippenstift draagbaar blijft.

Ik werd vooral overdonderd door de kwaliteit van deze lippenstift. Ik testte deze voor het eerst uit op tweede kerstdag en hij overleefde de vele vettige hapjes en maaltijden perfect. Na zes uur leek het alsof ik de lippenstift net had opgebracht. Ik was op slag verliefd en bestelde diezelfde dag nog drie extra lippies van Jeffree Star. Reviews volgen snel!

Kocht jij al ooit iets van Jeffree Star?

Emma

Geef een reactie

CommentLuv badge