10 x last minute cadeau ideetjes voor Kerstmis

Eind deze week is het eindelijk zover: kerstavond en Kerstmis! De gezelligste tijd van het jaar is het moment om te spenderen met je familie en te genieten van heerlijk eten. Wie Kerstmis zegt, denkt ook aan cadeautjes. Ben je momenteel nog radeloos op zoek naar een leuk cadeau voor je mama, vriendin of zus? Ik zocht tien last minute cadeau ideeën op waar je veel mensen blij mee zal maken.

Cadeaus vinden is nooit eenvoudig. Sommige mensen zijn gewoon ook moeilijk en het blijft een hele klus om elk jaar opnieuw met iets origineels op de proppen te komen. Gelukkig zijn er ook bepaalde zaken waar je elk meisje en elke vrouw mee kan blij maken als ze van fashion make-up houdt. Ik selecteerde enkele leuke lat minute ideeën waar ik alvast heel tevreden mee zou zijn!

  1. Subculture palette, 54,90 euro. Anastasia beverly Hills is op dit moment een van de meest begeerde merken op het vlak van make-up en iedereen is vol lof over haar Modern Renaissance palette. Dit jaar bracht ze twee nieuwe paletten op de markt die hoog bovenaan mijn (en ongetwijfeld die van vele anderen) wishlist staat.
  2. The Ultimate Pair, Urban Decay, 31,50 euro. Ook lippenstift is altijd een goed cadeau voor beautyliefhebbers. Kies voor kwaliteit en investeer in een duo van Urban Decay die bestaat uit een lippenstift en lippotlood.
  3. Fashionchick boek, 17,99 euro. Een boek over mode is altijd leuk. Dit boek van Fashionchick is de gids voor stijladvies.
  4. Rituals set, 19,50 euro. Rituals slaagt er altijd in om iedereen blij te maken. Hun verzorgende producten zijn ideaal om volledig te ontspannen.
  5. L’Oreal Steampod, 190 euro. Oke, dit cadeau is misschien een beetje buiten budget, maar een steampod is een welkom cadeau voor elke vrouw die vaak haar haar stijlt.
  6. Marc Jacobs Daisy, 72,50 euro. Daisy van Marc Jacobs is altijd een topkeuze op het gebied van parfum. Het is een heerlijk geur in een prachtig flesje die iedereen zijn hart snel zal veroveren.
  7. Ted Baker toilettas, 34,95. Ook Ted Baker is zo’n merk waar je tal van vrouwen een plezier mee kan doen. De handtassen zijn niet zo goedkoop, maar de leuke accessoires zoals de toilettassen zijn leuk en betaalbaar.
  8. Happy Socks, 29,95 euro. Simpel: het leven is te kort voor saaie sokken. Een leuke twist aan een chliché kerstcadeau.
  9. Olivia Burton horloge, 169 euro. Ik wil al lange tijd investeren in een leuk horloge en in mijn zoektocht kwam ik terecht bij Olivia Burton. Deze staat hoog bovenaan mijn wishlist!
  10. Homewear Undiz, 24,95 euro. Onlangs ontdekte ik de website van Undiz en ik ben helemaal verkocht. Voor Kerstmis krijg ik graag comfortabele kleding zoals pyjama’s en homewear en bij Undiz vind je echt voor elk wat wils.

Hebben jullie al al jullie kerstcadeaus?

Liefs,

Emma

Disclaimer: de afbeeldingen in deze post zijn niet door mij genomen. De link naar de website waar de afbeeldingen vandaan komen staan in het artikel.

Geef een reactie

CommentLuv badge