Too Faced Sweetie pie bronzer

Onlangs mocht ik tweeëntwintig kaarsjes uitblazen en daar hoorden natuurlijk heel wat leuke cadeautjes bij. Van mijn beste vriendin kreeg ik de Too Faced Sweetie Pie bronzer die ze had laten meebrengen uit Amerika. Ik was aangenaam verrast door deze prachtige bronzer van een van mijn favoriet merken.

De Sweetie Pie bronzer is een matte poederbronzer uit de Peaches & Cream collectie van Too Faced. De bronzer komt in een schattige roze verpakking met een tekening van een perzik erop. Het doosje straalt voor mij echt luxe uit en ik was meteen erg benieuwd naar de inhoud.

De bronzer zit in een stevige tinnen verpakking. De ronde verpakking bevat 13.5 g bronzer, wat meer dan voldoende is. De verpakking voelt erg stevig, en sluit ook erg goed. In de binnenkant vind je ook een grote spiegel. Perfect om mee te nemen in je handtas dus.

De binnenkant van de bronzer bestaat uit een soort weefselpatroon met vier verschillende tinten. De vier tinten blenden perfect tot een zachte en romige formule. De bronzer bestaat dus eigenlijk uit twee bronzers, een blush en een highlighter die zich samen blenden tot de perfecte bronzer. Op de verpakking staat dat je ze ook apart kan gebruiken, maar dat lijkt me nogal moeilijk omdat de aparte deeltjes wel klein zijn.

De bronzer bevat perzik en zoete vijgen crème, waardoor de bronzer ook heerlijk ruikt. Ik heb ook het Sweet peach palette en ik vind dat de bronzer perfect matcht met het palette. Alle kleuren blenden perfect samen en het poeder is erg makkelijk op te nemen met mijn borstel. De bronzer bouwt erg mooi op en is ideaal om je gezicht wat meer kleur te geven en je jukbeenderen extra te definiëren. Persoonlijk vind ik dat het poeder al een lichte highlight bevat, waardoor ik meestal geen highlighter meer draag in combinatie met deze bronzer.

De Sweetie pie bronzer is een prachtige bronzer die omgerekend zo’n 28 euro kost. Dat is niet zo goedkoop, maar je doet er wel erg lang mee. Ik ben dolgelukkig met de bronzer en het is een perfecte aanvulling voor mijn collectie.

Wat is jouw favoriete product van Too Faced?

Liefs,

Emma

2 gedachten over “Too Faced Sweetie pie bronzer

Geef een reactie

CommentLuv badge