3 x make-up looks met het Master eyeshadow palette van BE Creative

Enkele weken geleden kocht ik het prachtige Master eyeshadow palette van BE Creative. Het is een schitterend oogschaduwpalette vol opvallende kleuren die ideaal zijn voor de feestdagen. De afgelopen dagen heb ik verschillende keren gespeeld met het palette en vandaag deel ik enkele look met jullie.

Het Master eyeshadow palette bestaat uit vijftien prachtige tinten met verschillende structuren. Ik heb al verschillende kleuren gebruikt, maar de twee meest opvallende in dit palette heb ik nog niet getest. 

Look 1

Voor mijn allereerste look met het palette koos ik meteen voor een van de opvallendere kleuren in het palette. Ik begon deze look met de matte tint hazel. Hazel is een prachtige geel-bruine tint die perfect is als crease kleur. Graphite breng ik aan op mijn volledige ooglid. Ik vind graphite een prachtige kleur, die erg moeilijk te beschrijven valt. Persoonlijk vind ik het een combinatie van een groene en grijze tint. Ten slotte breng ik de kleur serenade aan in mijn ooghoek, om de look wat op te lichten.

 


Look 2

Voor de tweede look koos ik voor de prachtige zilveren tint serenade als hoofdkleur. Voor deze look bracht ik de roze tint Love aan in mijn crease. In mijn ooghoeken bracht ik ook de kleur henna aan, om de het geheel wat uit te diepen. Daarna bracht ik serenade over mijn volledig ooglid aan. Op de foto valt het effect jammer genoeg wat tegen, in het echt viel de zilveren tint namelijk veel meer op. Toch vond ik dit echt een prachtige look die ik zeker nog vaak zal uitkiezen.

Look 3

Voor de laatste look heb ik de paarse tint uit het palette gebruikt. Normaal kies ik nooit voor paars, terwijl het wel een kleur is die goed past bij mijn ogen. In deze look gebruikte ik romantic op mijn ooglid, daarna amethyst in mijn crease en ten slotte diep ik mijn crease wat verder uit met smog. Persoonlijk vond ik de kleur iets te donker voor mijn crease, maar ik ben ook niet echt gewend om donkere kleuren te gebruiken op mijn ogen. Het resultaat was sowieso minder vlekkerig dan op de foto.

 

Binnenkort komt er zeker nog een post online waarin ik de bijzondere metallic tinten zal uitproberen!

Liefs,

Emma

15 gedachten over “3 x make-up looks met het Master eyeshadow palette van BE Creative

Geef een reactie

CommentLuv badge