in de mode

Outfitinspiratie voor de feestdagen

Stilletjes aan begin ik af te tellen naar de feestdagen. Ik vind de periode vol cadeautjes, eten en familie zo’n gezellige tijd. Het is ook de ideale gelegenheid om volledig uit te pakken met een prachtige outfit en een leuke make-up look. Als inspiratie voor jullie (en ook een beetje voor mezelf) stelde ik enkele toffe outfits samen via Polyvore.

Velvet Blue

Velvet is op en top in de mode op dit moment. Een kleedje in een velvet stof vind ik er persoonlijk erg chique uitzien. Op Polyvore vond ik dit prachtige exemplaar van Topshop. Het is een skaterdress, met een diepe decolette en een open rug. In combinatie met zilveren accessoires vind ik deze outfit ideaal om een nacht te feesten of om te schitteren op je familiefeest.

 
 
 
Night blue

 

Black and gold

Niet enkel velvet is helemaal in op dit moment, maar ook alles wat glittert en blinkt! In een dagelijkse look is glitter misschien niet zo eenvoudig te combineren, maar de trend is ideaal om te schitteren tijdens een kerstfeestje. Dit prachtige jurkje combineert de klassieke kleuren zwart en goud.Een topcombinatie wat mij betreft!En omdat het niet altijd hoge hakken hoeven te zijn combineer ik dit kleedje met zwarte veterschoenen. Comfortabel, maar toch nog steeds stijlvol!

Black and gold

 

 

 Red Velvet

In de winkels zie ik bij de feestcollecties heel wat playsuits liggen. Normaal link ik een playsuit nochtans eerder aan de zomer dan aan de winter. Dit leuke velvet exemplaar met lange mouwen is ideaal voor de feestdagen. Combineer het met zwarte nylonkousen en leuke accessoires voor de perfecte feestoutfit.

 
velvet playsuit

 

Little Black Dress

Een zwarte jurk is altijd geschikt tijdens de feestdagen. De ultieme chique feestlook creëer je met een zwarte jurk en een rode tint op je lippen. Dit off-shoulder exemplaar, die me doet denken aan mijn jurk van vorig jaar, is echt prachtig en nog net dat tikkeltje feestelijker dan een simpelere versie met gewone mouwen.

LBD

 

Weet jij al wat je gaat kopen voor de feestdagen?
 
Liefs,
 
Emma
 

Een gedachte over “Outfitinspiratie voor de feestdagen

Geef een reactie

CommentLuv badge