Eerste blik en swatches van het Master Eyeshadow Palette van BE Creative

Een make-up winkel binnenstappen is altijd gevaarlijk voor mij. Ook deze keer werd ik op slag verliefd op een leuk product. Het Master Eyeshadow palette overtuigde mij meteen met enkele snelle swatches in de winkels. Ik laat jullie meegenieten van een eerste blik en swatches van een prachtig palette.

Be Creative is een professioneel make-up merk met een betaalbare prijs dat exclusief verkocht wordt bij Ici Paris Xl. Ik kocht al eerder een foundation en blush van het merk en sindsdien ben ik helemaal verkocht. De kwaliteit is uitstekend, bijna even goed als mijn high end producten, maar de prijs is veel beter.

Voor de feestdagen lanceerde het merk het Master eyeshadow palette. Het is een prachtig palette met vijftien verschillende tinten. Het palette is heel gevarieerd en ik vond het de ideale aanvulling voor mijn collectie. Ik had niet echt oogschaduw te kort, maar dit mooie palette kon ik echt niet laten liggen. Het palette kost ongeveer 30 euro, wat ik een mooie prijs vind voor 15 mooie kleuren.

 

Het palette zelf is sober. BE Creative probeert professioneel te ogen door voornamelijk met zwarte kleuren te werken. Ik vind dit persoonlijk nogal saai, maar de prijs is wel stukken goedkoper dan mijn favoriete high end merken die met opvallende en mooie verpakkingen werken. De verpakking doet me wel een beetje denk aan die van MAC. De verpakking is gemaakt uit stevig karton, maar ik heb helemaal niet het gevoel dat de verpakking kwetsbaar is. Wel wordt het zwarte karton snel vuil door fallout en glitter.

Als je het palette opent, ontdek je een prachtig palette. Er zit een grote spiegel in, wat heel handig om je te verplaatsen als er weinig daglicht in je badkamer is. Het palette bevat 15 kleuren waaronder 5 matte, 7 semi-pearls, 1 glitter en 2 3D Metals. Ik heb me in de winkel vooral laten overtuigen door het onwaarschijnlijk goede pigment van de 3D metals en de prachtige herfsttinten in het palette.

De swatches

Het palette mag nog zo mooi lijken in de winkel, het zijn altijd de swatches die me het meest benieuwd maken. De snelle swatches in de winkel leken alvast positief, maar het kan thuis nog steeds tegenvallen.

Swatches van de eerste rij van links naar rechts : Nude – romantic – golden – graphite – chromatic. De tinten van de bovenste rij vallen wat licht uit, maar dit komt vooral door mijn camera. Nude en romantic zie je amper, omdat mijn huidskleur ook heel bleek is. De andere drie kleuren zijn prachtige naturelle tinten, ideaal voor een mooie dagelijkse look.

De tweede rij is gewoon woow. Van links naar rechts: serenade -infity – bronze – amethyst – glitter. Kunnen we even stilstaan bij het pigment en intensiteit van bronze en amethyst? Zelfs bij mijn duurste paletten heb ik nog nooit zo’n perfect pigment gezien. Ook glitter en serenade zijn twee prachtige zilveren tinten.

De derde rij bestaat bijna volledig uit matte tinten. Van links naar rechts : love – hazel – henna – smog – ebony. De matte tinten zijn ook best intens, zeker de zwarte kleur. Ik vind de kleuren erg draagbaar en perfect om onderling te combineren.

Ik ben echt op slag verliefd op dit mooie palette van BE Creative. De komende weken ga ik met het palette aan de slag en binnenkort volgt er zeker een post met leuke looks!

Liefs,

Emma

19 gedachten over “Eerste blik en swatches van het Master Eyeshadow Palette van BE Creative

    1. Ja, dat snap ik wel! Maar normaal koop ik paletten van rond de 50-60 euro, dus voor mij is dit palette al veel budgetvriendelijker! Maar het blijft wel dertig euro natuurlijk!

  1. Die kleuren zijn heel erg mooi. Zelf heb ik het niet zo op oogschaduw. Ik vind het mooi om te zien en leuk om in zo’n pallet te zien, maar doe er zo weinig mee. Heb ook maar echt 1 pallet van NYX in mijn kast. En dat al 4 jaar lang hahaha. Nog zo bruikbaar als wat. Nogmaals…. wat een kleuren!!!! <3

    Liefs Kimberley

  2. Helemaal met je eens dat die herfsttinten echt de doorslag geven. Wat mooi zeg! Verder vind ik het ook een leuke merknaam, BE creative… Oftewel: ik ga hier zeker een keer naar kijken! 30 euro is wel wat duur maar wauwie vooral die donkerrode/bruine… Zo mooi!

    1. Ja, he! Ik ben ook helemaal verliefd op de mooie herfstkleuren. Het merk heeft sowieso erg mooie producten. Hun andere oogschaduwpaletten zijn iets goedkoper, deze is een speciale editie voor de feestdagen, vandaar de prijs :)x

Geef een reactie

CommentLuv badge