Mijn favorieten van oktober

Wat gaat de tijd toch snel! Ik heb het gevoel dat ik net begonnen ben aan mijn nieuwe opleiding en nu zijn we al november. Het is al een tijdje geleden dat ik een post schreef over mijn favorieten van de afgelopen tijd. Hoog tijd om daar verandering in te brengen! Dit zijn mijn favorieten van oktober.

Ik wil deze post ook even beginnen met een kleine mededeling. Het is jullie misschien al opgevallen dat ik de laatste tijd veel minder regelmatig post. Dit komt omdat ik sinds oktober ben begonnen met een schakeljaar naar een masteropleiding én sinds augustus werk als studentredactrice bij Marie Claire. Het is niet eenvoudig om dit te combineren met mijn blog en daarom komt er ook minder content online. Ik wil mijn blog zeker nog niet opgeven, dus ik hoop toch zo vaak mogelijk te kunnen posten, maar dan niet op regelmatige basis. Hopelijk begrijpen jullie dit!

Le petit Marsellais

Dankzij Flair mocht ik de body sprays van Le petit Marsellais testen. Ik heb sowieso een droge huid en tijdens de koude herfstmaanden is mijn huid nog gevoeliger.Een goede verzorging en hydratatie is dus enorm essentieel. Deze body sprays van Le Petit Marsellais ruiken zo lekker en ze maken mijn huid ook echt zacht. Ondertussen heb ik al twee van de drie sprays opgebruikt. Een echte aanrader dus!

 

Blushpalette Smashbox

Ik mistte nog een mooie blush in mijn collectie en toen besloot ik me dit blushpalette van Smashbox aan te schaffen. Hier heb ik nog geen moment spijt van gehad. De twee blushkleuren zijn zo mooi en ze blijven de hele dag perfect zitten. Bovendien past de highlighter perfect bij de blush. Ik gebruik dit palette bijna dagelijks!

 Masker Garnier Ultra Doux

Ik moet iets bekennen. Voor vorige maand had ik nog nooit een haarmasker gebruikt. Eerlijk gezegd wist ik niet goed waarvoor het diende en dacht ik wel genoeg verzorging te hebben met shampoo en conditioner. Toch merkte ik na mijn reis dat mijn haar wel een extraatje kon gebruiken en toen besloot ik toch eens een masker te proberen. Dit masker van Garnier ruikt heerlijk en maakt mijn haar echt glanzend en verzorgd. Nu kan ik niet meer zonder!

Nieuwe laarzen

Een nieuw seizoen betekent altijd nieuwe schoenen! Deze keer liet ik mijn oog vallen op deze korte, stoere laarsjes van Tamaris. Ze hebben een brede hak, waardoor ze erg comfortabel zijn en gemakkelijk stappen. Ik vind ze ideaal om te combineren met mijn outfits en ze staan ook heel mooi bij een rokje of jurk.

Mijn Kindle

Ik ben het hele jaar door een boekenwurm, maar in de herfst lees ik nog veel liever dan in andere seizoenen. Het is gewoon zo gezellig om binnen onder een warm dekentje te lezen als het buiten koud en nat is. 

Wat waren jullie favorieten de afgelopen maand?

Liefs,

Emma 

2 gedachten over “Mijn favorieten van oktober

Geef een reactie

CommentLuv badge