Mijn 6 favoriete lippenstiften voor dit seizoen

Mensen die mij volgen op Instagram hebben waarschijnlijk al opgemerkt dat ik heel vaak lippenstift draag. Het is dan ook een van de weinige beautyproducten waar ik echt niet zonder kan. In de zomer en de herfst draag ik meestal net iets andere kleuren lippenstift. Dit zijn mijn favorieten voor het najaar, rekening houdend met de trends van het moment.

Metallic lippenstiften zijn helemaal in op dit moment. Vroeger koos ik altijd voor matte lippenstiften, maar nu wissel ik steeds meer af. En de metallic trend is helemaal mijn ding. Onlangs kocht ik Scorched uit de Naked heat capsule collectie van Urban Decay. Scorced is een warme koperkleur met lichte parels. Voor mij is het de perfecte combinatie tussen een matte en metallic lippenstift. Deze is namelijk niet zo opvallend glanzend en de perfecte kleur voor dagelijks gebruik.

Onlangs kocht ik ook een metallic liquid lipstick. Als ik eerlijk moet zijn, heb ik deze nog weinig gedragen, maar daar wil ik binnenkort echt verandering inbrengen. Paarse tinten zijn helemaal in deze herfst, net zoals metallic kleuren. Deze liquid is dus de perfecte combinatie van twee trends!

In de herfst en winter grijp ik ook vaker naar rode tinten. Een rode lippenstift brengt net dat tikkeltje kleur in je look en kan er heel stijlvol en chic uit. Deze rode lippenstift van Lancôme is een kersenrode tint met een matte finish. De kleur is niet zo in your face als andere rode lippenstiften, waardoor ik deze vaak gebruik voor een dagelijkse look.

Hitch hike is een baksteenrode kleur met een matte afwerking. Deze kleur zit ergens tussen rood en roze, voor mij is dit de perfecte dagelijkse tint voor de herfst.

Matte after dark is een van mijn allereerste lippenstiften ooit. Jammer genoeg bleek dat de lippenstift los is gekomen in de dop. Gelukkig kan ik hem nog steeds gebruiken, maar dan met een lippenseel. After dark is een prachtige paarse tint, die niet extreem donker is. De kleur heeft ook een lichte parel afwerking, wat hem extra feestelijk en mooi maakt.

Ten slotte wil ik deze herfst ook opnieuw Conspiracy dragen. Conspiracy is een warme bruine tint met een metallic afwerking. Ik heb even moeten wennen aan de tint, omdat ik het niet gewoon ben om zo’n donkere en bruine kleur te dragen. 

Wat is jullie favoriete lippenstift voor het najaar?

Liefs,

Emma

4 gedachten over “Mijn 6 favoriete lippenstiften voor dit seizoen

Geef een reactie

CommentLuv badge