Smashbox

Smashbox L.A. lights palette – culver city coral

Er loopt al een eindje een actie bij Ici Paris Xl waarbij je kon sparen voor een kortingsbon met dertig procent korting. De kortingsbon verloopt eind deze maand en daarom vond ik het zonde om deze verloren te laten gaan. Ik wou al een eindje een nieuwe blush aankopen en liet uiteindelijk mijn oog vallen op het L.A. lights palette van Smashbox.

Het make-up merk Smashbox is sinds een jaar exclusief te koop bij Ici Paris Xl. Onlangs kocht ik voor het eerst een product van het merk en ik was toen heel erg tevreden van mijn aankoop. 

Persoonlijk vind ik niets moeilijker dan het kiezen van een blush. Mijn make-up collectie is best uitgebreid, maar ik heb slechts twee blushes in mijn bezit. Hoog tijd om eens te investeren in een nieuw exemplaar. Ik heb een lange tijd gezocht, maar belandde uiteindelijk bij de stand van Smashbox. 

Ik liet mijn oog vallen op het L.A. lights palette. Een klein, compact palette met drie pans. Twee blushtinten én een highlighter die perfect bij de blushes past. Het L.A. lights palette is verkrijgbaar in drie versies, maar een van de versies was uitverkocht op het moment dat ik er was. Ik nam het culver city coral palette mee naar huis, want de andere versie leek me net iets te fel voor mijn lichte huidskleur.

Het palette bevat drie tinten. De ene blush heeft een diepe koraalkleur, de andere een roze koraalkleur. De highlighter heeft een peachy nude kleur met een gouden shimmer. 

Op de foto’s hieronder zie je de swatches van de poeders. Het viel me meteen op dat de kleuren erg gepigmenteerd zijn. Op de huid blenden ze echter heel snel in, wat voor een heel natuurlijk effect zorgt. De poeders zijn erg zacht en tamelijk romig.

Het leuke aan het palette is dat de highlighter perfect aansluit bij de blushes. Samen hebben ze nog een mooier effect op mijn huid dan apart. De kwaliteit is erg goed, ik heb het gevoel dat ze de hele dag blijven zitten.

Het L.A. lights palette kost normaal 33 euro, wat ik eigenlijk best vind meevallen voor drie poeders van een uitstekende kwaliteit. Dankzij mijn kortingsbon betaalde ik slechts 23 euro, wat natuurlijk nog leuker is. Ik ben heel erg tevreden met mijn aankoop en ik denk dat ik deze blush bijna dagelijks ga gebruiken.

Heb jij al producten van Smashbox geprobeerd?

Liefs,

Emma

2 gedachten over “Smashbox L.A. lights palette – culver city coral

Geef een reactie

CommentLuv badge