in de mode

In de mode: jassen herfst-winter 2017

Nu de dagen langzaamaan kouder worden, moet ik het wel aanvaarden: de winter komt eraan. Op dit moment heb ik echt nood aan een jas voor het tussenseizoen en daarom heb ik even wat rond gespeurd op het internet voor inspiratie. Dit zijn enkele van de grootste jassen trends voor deze herfst en winter.

Donkerrode biker jackets

Rood is zonder twijfel hét kleur van dit najaar. Op de catwalks waren er heel veel bomberjacks en biker jackets te zien, waaronder opvallend veel donkerrode exemplaren. Niet compleet mijn stijl, maar wel heel leuk voor iets stoerdere vrouwen.

 
punk chic

 

Groot, groter, grootst

De oversized trend is nog lang niet voorbij. Ook op het vlak van mantels geldt deze winter, hoe groter, hoe beter. Lange, oversized mantels waarin je bijna kan verdwijnen zal je deze winter overal zien. Zelf vind ik deze trend echt leuk, al lijk ik door mijn lengte nog kleiner in deze mantels…

 

Lang, langer, langst

 

Gewatteerde jassen

Goed nieuws voor al wie snel koud heeft. De gewatteerde jassen houden je deze winter zonder twijfel warm! Liefst kies je nog voor een exemplaar met een oversizede kraag, want ook dat is de hele winter in. Gelukkig heb je heel veel verschillende soorten gewatteerde jassen, waardoor je altijd wel iets vindt dat je meer flatteert. 

Puffy

 

Welke trend spreekt jou het meest aan?

3 gedachten over “In de mode: jassen herfst-winter 2017

Geef een reactie

CommentLuv badge