Le petit Marseillais body spray

Een tijdje geleden werd ik voor het Flair test panel geselecteerd en daardoor mocht ik de nieuwe body sprays van Le petit Marseillais ontvangen. Ik was enorm nieuwsgierig naar de producten en ben ze dan ook meteen beginnen testen!

Goede huidverzorging en hydratatie is enorm belangrijk. Dat weet ik zelf als de beste. Ik heb al jaren enorm veel problemen met mijn huid en vooral met die op mijn benen. Naast een soort van allergie heb ik ook last van een enorm droge huid en daarom is smeren zo belangrijk. Toch betrap ik mezelf erop dat ik het veel te weinig doe, want het is best tijdrovend en het duurt eeuwen voor een crème intrekt. En dan zit ik daar weer met mijn jeukerige, droge schuurpapier benen…

Toen ik van de nieuwe bodyspray’s van Le Petit Marseillais hoorde was ik meteen benieuwd. Een spray is veel handiger in gebruik voor grote oppervlaktes én het product belooft ook onmiddellijk in te werken op je huid. Veelbelovend dus! 

De bodyspray is verkrijgbaar in drie verschillende geuren. De roze ruikt naar rozenbladen, de gele naar karitéboter en zoete amandel. De oranje geurt dan weer heerlijk naar oranjebloesem en arganolie.

De rozengeur sprak me het meest aan, maar het viel me meteen op dat deze voor een droge huid is, terwijl de andere twee sprays voor een heel droge huid zijn. Mijn huid heeft echt erg veel hydratatie nodig, waardoor ik toch eerder naar de andere twee spray’s zal grijpen.

Ondertussen gebruik ik al een tweetal weken de oranje bodyspray. Ik moest even wennen aan de geur, maar nu vind ik de spray echt super goed ruiken. De spray is eenvoudig in gebruik. Ik spray het product over mijn huid, ongeveer van een afstand van 15 cm. Let wel op dat je het product aanbrengt terwijl je op een badmat of handdoek staat, want op de vloer kan het nogal een glad effect veroorzaken. 

Over het product zelf ben ik enorm tevreden. De spray van Le Petit Marseillais brengt zo veel sneller aan dan een normale crème. In een tiental seconden heb ik het product over mijn lijf gespoten, daarna wrijf ik het nog wat verder open. Het valt me vooral op dat het product veel sneller intrekt. Na een minuut voelt mijn huid al droog, maar toch erg gevoed aan. Daarna kan ik me meteen aankleden en verder gaan met mijn dag. Top!

Ik ben erg tevreden met deze bodyspray’s en zal ze zeker opnieuw kopen. Ik merk gewoon dat ik nu elke dag naar het product grijp en dat is al een hele verbetering met vroeger. Mijn huid is dus ook veel beter gevoed dan normaal.

De spray’s zijn onder andere bij Kruidvat te koop voor 5,99 euro. Elke spray bevat 200 ml.

Heb jij al ooit een bodyspray gebruikt?

Liefs,

Emma

Geef een reactie

CommentLuv badge