Clinique moisture surge set

Op de dag van de klant kon je bij Ici Paris Xl producten scoren aan 21 % korting. De gelegenheid om eens te investeren in nieuwe skincare producten. Mijn dagcrème was op en ik besloot eens een duurder product te kiezen dan mijn gebruikelijke dagcrèmes die ik bij Kruidvat vind. Uiteindelijk ging ik naar huis met een kennismakingsset van Clinique Moisture surge. 

Een goede skincare is erg belangrijker. Veel belangrijker dan make-up, want als je huid er niet goed uit ziet, zal je make-up ook heel wat minder mooi zijn. Een groot deel van huidverzorging, naast het goed reinigen van je gezicht, is het voeden van je huid. Ik had al veel goeds gehoord over het merk Clinique en besloot het een kans te geven.

Kiezen is verliezen en het aanbod skincare is ook zo groot. Ik wist echt niet waar te beginnen. Ten eerste wist ik al niet zeker welk huidtype ik heb. Een van de verkopers liet me weten dat ik toch een droge, vochtarme huid heb, maar nu ook niet de allerdroogste vorm. Daarom raadde ze mij de type twee producten aan van Clinique. Uiteindelijk besloot ik eerst te investeren in een set van de Moisture surge lijn.

De Moisture Surge producten van Clinique zijn een echte vocht infusie voor je huid. Dankzij de producten voelt je huid nooit meer droog aan. Natuurlijk beloven erg veel crèmes dit, en daarom stond ik ook nogal sceptisch tegenover de producten. Maar nu ik de producten gebruik ben ik volledig overtuigd!

De set bestaat uit drie producten. De moisturizer, die je zowel als dagcrème als als masker kan gebruiken, heeft een inhoud van 50 ml. Daarnaast zit er ook een hydraterend nachtmasker in en een klein potje oogcrème. Het is de eerste oogcrème die ik ooit heb gebruikt, want vroeger zag ik het nut er niet van in. Toch merk ik dat de huid rond mijn ogen een stuk meer gevoed is sinds ik deze producten gebruik.

Ik combineer nu al een tweetal weken de drie producten en merk echt een verschil. Mijn huid is echt gevoed en heel erg zacht. De dagcrème heeft een erg leuke structuur. Het product is olie-vrij en heeft een zeer lichte structuur. Een kleine hoeveelheid is meer dan voldoende om je volledige gezicht de hele dag te hydrateren.

 

Ik ben absoluut overtuigd van deze producten van Clinique. Ze zijn iets prijziger dan ik gewoon ben te betalen voor huidverzorging, maar ik merk wel echt een verschil. Deze set kostte normaal 28 euro, wat ik best ok vind voor drie producten. Bovendien had ik ook nog eens 21% korting op de producten.

Hebben jullie al ooit iets van Clinique geprobeerd?

Liefs,

Emma

Geef een reactie

CommentLuv badge