happy little things

Happy little things 6

Het academiejaar is opnieuw begonnen en dat betekent dat het opnieuw heel wat drukker is. Gedaan met relaxen en niets doen, zeker nu ik begonnen ben met mijn schakeljaar naar de universiteit. In die drukte en stress is het nog belangrijker om stil te staan bij enkele kleine dingen die het leven een tikkeltje leuker maken!

1.  Je eindelijk beter voelen na buikgriep

Ziek zijn is nooit leuk. De afgelopen week voelde ik me enorm flauw en ik had zo veel last van mijn buik en darmen. Ik was moe, had pijn en naar de les gaan was enorm vermoeiend voor mijn lichaam. De dag dat ik me eindelijk beter voelde, was zo’n opluchting dat ik me meteen een stuk gelukkiger voelde.

2.  Iets nieuws proeven

Mensen die mij goed kennen, weten dat ik een enorm slechte eter ben. Ik lust heel weinig dingen die voor andere vanzelfsprekend zijn. Toch heb ik de laatste tijd al heel wat stappen vooruit gezet. Ik proefde onlangs bijvoorbeeld Indonesisch en ook in Marokko proefde ik heel wat smaken die mij meestal vreemd zijn. Iets nieuws ontdekken dat je lekker vindt, is echt een geluksmomentje voor mij.

3. Een product met veel korting scoren

Ik shop niet zo graag tegen solden, maar zeg natuurlijk geen neen tegen een korting op de normale prijs. Onlangs scoorde ik in Ici Paris Xl een setje aan 21 procent korting en dat was toch wel leuk. 

4. Onverwacht het kledingstuk van je dromen tegenkomen

Een tijd geleden was ik al eeuwen op zoek naar een nieuwe, leuke rok. Op een dag ging ik samen met mijn moeder en broer naar Zeb. We gingen kleren kopen voor mijn broer, en ik kijk even rond op zoek naar een t-shirt. Plots vond ik in de rekken een prachtig rokje. Het is dubbel zo leuk om iets te kopen als je er toevallig op botst!

5. Mijn gamingskills verbeteren

Ik vind gamen heel erg leuk. Vooral samen met mijn vriend. Vroeger was ik heel slecht in schietspelletjes, maar de laatste tijd word ik er steeds beter in. En dat voelt best goed.

6. Pumkin spice latte

No words needed.

Wat maakte jou blij de afgelopen tijd?

Liefs,

Emma

4 gedachten over “Happy little things 6

Geef een reactie

CommentLuv badge