Review- Scorched uit de Naked heat capsule collectie

Onder het motto ‘een vrouw kan nooit te veel lippenstift hebben’ kocht ik onlangs maar liefst drie nieuwe lippenstiften van Urban Decay. Eerst kwam ik er met twee buiten, maar enkele uren later ben ik terug gekeerd naar Ici Paris Xl om toch nog die derde te kopen. Scorched is namelijk een lippenstift uit de tijdelijke Naked heat collectie en ik zou er spijt van hebben gekregen moest ik deze niet gekocht hebben.

Onlangs bracht mijn favoriete merk Urban Decay de Naked heat collectie op de markt. Het Naked Heat palette is een vast onderdeel van de collectie, maar het merk bracht ook twee oogpotloden en drie lippenstiften uit in een tijdelijke capsulecollectie. De drie lippenstiften passen perfect bij het palette en het is ook daarom dat ik uiteindelijk toch gezwicht ben voor de kleur Scorched.

Het uiterlijk van de lippenstift is net dat tikkeltje anders dan de gewone vice lippenstiften. De lippenstift heeft een soort bronsachtige kleur die beter aansluit bij de Heat collectie. Is het geen pareltje?

Scorched is een mettalized lippenstift in een warme koperen kleur. Ik vind de kleur ideaal voor de herfst en het gaat perfect samen met de oogschaduw uit het Naked heat palette. 

De kleur blijft bijna de hele dag zitten en vervaagt langzaamaan. Persoonlijk vind ik dat de kleur erg natuurlijk vervaagd, waardoor je niet met plots met lelijke lijnen of vegen overblijft. De lippenstift zelf is eerst nogal crèmig en droogt daarna op. Ik zou de structuur niet matte noemen, maar het ligt ergens tussen comfort matte en crème qua structuur.

Ik ben heel tevreden met mijn aankoop. Het is een bijzondere kleur, die toch erg geschikt is voor een dagelijkse look. Zeker in de herfst zal ik vaak naar deze kleur grijpen. 

 

Liefs,

Emma

Geef een reactie

CommentLuv badge