Outfitpost: zwarte Clouds of fashion blouse

Na enkele maanden vond ik het terug eens tijd voor een nieuwe outfitpost. Enkele weken geleden ging ik samen met mijn beste vriendin shoppen in Gent en daar deed ik enkele nieuwe aankopen. Ik bracht er voor het eerst een bezoekje aan de pop-up store van Clouds of Fashion en kocht er een leuke blouse.

De online store en winkel Clouds of Fashion is een hippe modewinkel waar elke fashionista zeker eens langs moet gaan. De concept store verzamelt de leukste en meest inspirerende trend. Je vindt er zonder twijfel alle modemusthaves van het moment.

Clouds of Fashion opende enkele maanden terug een winkel in Gent en toch stapte ik de winkel pas een eindje terug voor het eerst binnen. Het interieur en de decoratie van de winkel zijn erg girly en stijlvol. Echt een winkel naar mijn hart. Je voelt je meteen op je gemak in de winkel, en dat is ook hun doel. De keuze is niet overdreven groot, maar er komen bijna wekelijks nieuwigheden bij in de rekken.

Ik heb er enorm veel gepast, maar liet uiteindelijk mijn oog vallen op een prachtige zwarte blouse met kant. Deze zondag was mijn nichtje jarig en dat was het ideale moment om het topje uit de kast te halen.

Ik kocht de zwarte blouse voor zo’n 35 euro en ik heb het gevoel dat de kwaliteit uitstekend is. De bovenkant van het topje is gemaakt uit een gewone stof en vanaf je heupen verandert het in een soort peblum top met kant. Persoonlijk vind ik het een prachtig model van blouse die je ook op een chique outfit kan combineren.

Ik combineerde de top met mijn favoriete witte skinny jeans. Daarop droeg ik mijn zwarte pumps van Tamaris. Ik kocht deze vorige zomer tijdens de solden en haalde ze nu pas voor het eerst uit mijn kast. Ze zijn best hoog, maar na een dagje inlopen ben ik ze redelijk gewend.   

Het was zeker niet mijn laatste bezoek aan de gezellige winkel op de Brabantdam. In de toekomst koop ik zeker en vast nog wel leuke items bij COF.

Hebben jullie al kleren gekocht van Clouds of Fashion?

Liefs,

Emma

 

Een gedachte over “Outfitpost: zwarte Clouds of fashion blouse

Geef een reactie

CommentLuv badge