3x eerste looks met het Natural love palette van Too Faced

Toen mijn ouders een maand geleden op reis gingen naar Portugal kochten ze het Natural love palette van Too Faced voor me. Het palet bevat maar liefst dertig naturelle kleuren en is de perfecte aanvulling voor mijn oogschaduwcollectie. Ik ging meteen aan de slag en ik deel alvast mijn drie eerste looks met het prachtige palet.

Look 1: Puppy love

Too Faced is absoluut een van mijn favoriete merken. Ik vind het bijvoorbeeld super handig dat ze bij al hun paletten een kleine gids met voorbeeldlooks toevoegen. Zo heb je een handig boekje om op terug te vallen wanneer je zelf even inspiratieloos bent. Ik maakte de look Puppy love na, een iets donkerdere look, maar wel een heel mooie.

Om zelf deze look te maken breng je eerst de witte kleur Heaven aan van je wenkbrauwen tot aan je lid. Daarna breng je de kleur Push-up aan over je volledige lid. Wees niet zuinig met de kleur, met een dun laagje zie je net wat te weinig effect. Blend vervolgend de kleur Make-up and chill in de crease. Hierdoor krijg je een mooi, donker smoky effect. Vervolgens maak je de look nog iets dieper met Night Fever. Met de donkere kleur laat je je buitenste ooghoek nog net iets meer opvallen. Blend dezelfde kleur vervolgens ook door je onderste wimperlijn. Daarna breng je Fairy tale aan in je ooghoeken, zodat je ogen zo groot lijken als die van een puppy.

Look 2: True love

Ook voor de tweede look liet ik me inspireren op het boekje van Too Faced. Voor deze mooie dagelijkse look breng je eerst Spotlight aan van je wimpers tot je wenkbrauwen. Vervolgens breng je Moonbeam aan op je lid. Doe dit desnoods met je vingers om de kleur nog meer te doen opvallen. Nudie blend je vervolgend in je crease om meer diepte te creΓ«ren. Benadruk ten slotte je outer V met Smokin.

Look 3

 Voor de derde look nam ik een kijkje op Youtube. Het is een prachtige smokey eye met een gouden tint. Om te beginnen blend je de kleuren Nudie en Honey butter in je crease. Daarna diep je de crease verder uit met Make-up and chill. Vervolgens neem je de witte kleur Heaven om de randen minder scherp en donker te maken. Voor de volgende stap combineer je drie super mooie kleuren: Honey pot, Fairy tale en Moonbeam. Je brengt die drie kleuren samen aan op je ooglid. Breng vervolgens nogmaals Make-up and chill aan, maar deze keer in je buitenste en binnenste ooghoek. Dezelfde kleur breng je ook lichtjes aan onder je onderste wimperlijn. Om de look af te werken neem je Fairy tale en Tickle me op de toppen van je vinger en dip je die in het midden van je ooglook. De perfecte look voor een chic feestje!

Welke look is jouw favoriet?

Liefs,

Emma

17 gedachten over “3x eerste looks met het Natural love palette van Too Faced

Geef een reactie

CommentLuv badge