3 eerste looks met het Naked heat palette

Sinds kort heb ik het nieuwste Naked palette van Urban Decay in mijn bezit. Het Naked Heat palette is een pareltje met twaalf prachtige en warme kleuren. Zoals beloofd een post met looks!

 

Look 1

Het Naked Heat palette bevat heel veel roodbruine tinten. Het is dan ook verleidelijk om erg donkere en rode looks te maken. Toch bevat het palette ook enkele lichtere bruine kleuren waar je ook iets mooi van kan maken. Ik maakte een simpele bruine ooglook waar de blauwe oogschaduw de absolute eyecatcher is. Voor deze ooglook gebruikte ik vier tinten: ounce-sauced-low blow en chaser. Ounce breng je aan onder je wenkbrauwen en in de ooghoeken. Sauced breng je aan in de crease, neat zoals low blow. Focus low blow iet meer aan de buitenkant van je crease. Breng tenslotte chaser aan in het midden van je ooglid, om diepte te creëren.

Look 2

Voor de tweede look begin je met sauced aan te brengen in je binnenste en buitenste ooghoek. Herhaal deze stap met He devil. Breng daarna Ashes aan, maar enkel op je buitenste ooghoek. Breng vervolgens lumbre aan in het midden van je ooglook. Ik werkte de look af met een streepje eyeliner. Op foto lijkt de oogschaduw in de hoeken niet zo goed geblend, maar dit valt in het echt best mee. Ik ben echt verliefd op de kleur Lumbre, het pigment is ook zo goed!

Look 3

De derde look is tot nu toe mijn favoriete look met het palette. Het is best een opvallende look, waardoor ik deze vooral zou dragen voor een avondje uit. Voor deze look breng je He devil aan in je crease. Vervolgens gebruik je de kleur sauced om je crease goed uit te blenden. Tenslotte breng je de prachtige kleur ember aan op je ooglid. Het is een donkere kleur, maar persoonlijk vind ik dit bijna de mooiste kleur in het palette. Wat is het een bijzondere kleur!

Zoals je ziet kan je best verschillende looks maken met het Naked Heat palette. Ik ben erg tevreden over de pigmentatie en de duurzaamheid van de oogschaduw. Persoonlijk vind ik wel dat de kleuren heel snel door elkaar blenden, waardoor de kleuren snel op elkaar beginnen te lijken. Hierdoor kan je iets minder variatie brengen in je looks, wat wel jammer is. Toch ben ik erg blij met mijn aankoop en ik denk dat ik dit palette vooral in de herfst erg vaak ga gebruiken.

Welke look vond jij het mooist?

Liefs,

Emma

4 gedachten over “3 eerste looks met het Naked heat palette

Geef een reactie

CommentLuv badge