Smashbox 24 hour photo finish shadow primer

Ik kreeg de voorbije weken twee nieuwe oogschaduwpaletten waar ik erg blij mee ben. De laatste dagen ben ik dus volop aan het experimenteren met oogschaduw, maar dan kan een goede oogschaduwbasis niet ontbreken. Ik gebruikte tot voor kort een exemplaar van Catrice, maar daar was ik niet meer tevreden over. In de winkel kocht ik de 24 hour photo finish shadow primer van Smashbox.

Een goede oogschaduwbasis kan een wereld van verschil maken. Je oogschaduw is beter zichtbaar en blijft dubbel zo goed zitten. Het is een product dat nog niet zo lang bestaat, maar een complete opmars aan het maken is. Een van de bekendste oogschaduwbasis producten is die van Urban Decay, maar voor een keer wou ik eens een ander merk uittesten. Uiteindelijk koos ik voor een product van Smashbox.

Smashbox is een bekend beautymerk die nog maar sinds kort verkrijgbaar is in België bij Ici Paris Xl. Het bevindt zich in dezelfde prijsklasse als Urban Decay en is dus best prijzig. Ik verwacht dus ook waar voor mijn geld. Op aanraden van een verkoopster kocht ik de 24 hour photo finish shadow primer.

De primer bevat zich in een simpele zilveren tube. Een simpele, maar professioneel ogende verpakking. De tube bevat 12 ml product, wat niet echt veel is, maar het is dan ook enkel voor op je ooglid. Met 12 ml zou je toch al een eindje weg moeten kunnen. 

 

Het product is zeer eenvoudig in gebruik. Je hoeft gewoon heel lichtjes in de tube te knijpen om voldoende product op je vinger te krijgen. Een heel klein laagje is meer dan voldoende. Het is soms wel wat te moeilijk om niet te veel product uit de tube te duwen. Wees dus voorzichtig met hoe hard je duwt.

De oogschaduwbasis is neutraal van kleur. Het is niet compleet doorzichtig, maar sluit mooi aan bij mijn huidskleur. Ik merk meteen een verschil. De oogschaduw brengt heel wat beter aan dan direct op mijn ooglid. Ik heb de basis getest door het product aan een kant aan te brengen en aan de andere kant niet. Ik heb de primer aangebracht aan het oog links op de foto. Op foto zie je niet meteen een groot verschil, maar ik vind dat de kleuren en glitters iets meer opvallen met de primer. 

Het grote verschil zit vooral in de duurzaamheid van de oogschaduw. Met de photo finish primer van Smashbox blijft de oogschaduw veel beter zitten. Mijn ooglook overleefde zelfs mijn douche! Ik ben absoluut tevreden van mijn aankoop. 

Heb jij al producten van Smashbox getest?

Liefs,

Emma

2 gedachten over “Smashbox 24 hour photo finish shadow primer

Geef een reactie

CommentLuv badge