Tamaris Fashletics en Heart and sole

In de maand juli werk ik altijd als jobstudent bij Tamaris om wat geld bij te verdienen. Het is toevallig ook mijn favoriete merk voor schoenen en bijna al mijn schoenen zijn van Tamaris. Dit najaar lanceert Tamaris twee nieuwe collecties die zo veelbelovend zijn dat ik ze wel moest delen op mijn blog!

Fashletics

Toen de allereerste levering van Fashletics binnenkwam in de winkel was ik nogal sceptisch. De eerste schoenen die we ontvingen in de winkel vond ik echt niet mooi. Bovendien ben ik zelf niet echt fan van sportieve schoenen, waardoor de collectie me eerst niet aansprak. Toch veroverden de schoenen langzaamaan mijn hart, waardoor ik uiteindelijk overstag ben gegaan om mijn eerste paar sneakers sinds 6(!) jaar te kopen.

De Fashletics collectie van Tamaris is een collectie sportschoenen met dat tikkeltje meer. Ze zijn zowel sportief, comfortabel als stijlvol. De collectie is ontworpen door dezelfde man die de sportschoenen van de kledingketing Zara ontwerpt. Natuurlijk worden de schoenen nu in een iets kwaliteitsvoller en comfortabeler jasje gegoten. De ontwerper liet zich onder andere inspireren door ballet, het leger en de diepe oceaan.

Het linkse, roze paar is mijn eerste paar sneakers in zes jaar. Ze zitten enorm comfortabel en ik vind ze zo bijzonder!

Heart and sole

Over de Heart and sole collectie was ik meteen heel erg enthousiast. Voor de collectie werkte Tamaris samen met de Belgische ontwerpster Ellen Hazelaar. Ellen ontwierp de gepatenteerde zolen van Heart and sole. Wat maakt de pumps zo bijzonder? De speciale zolen ondersteunen je voeten extra op drie plaatsen voor een optimaal draagcomfort. De pumps van Heart and Sole zijn er voor iedereen die pijnloos op hoge hakken wil lopen.

De zolen zijn bijzonder en dat voel je. Ik heb de schoenen allemaal even getest en in het begin is het even wennen dat de zool zo’n speciale vorm heeft. Geef de schoenen even tijd, na vijf minuten merk je al een heus verschil. Een steunzool voelt in het begin ook erg vreemd en onaangenaam, je gaat pas na een tijd merken wat een verschil de zool juist maakt. Met de hoge hakken van Heart and Sole zou ik zonder problemen een avond kunnen gaan stappen. En ze zijn bovendien nog mooi ook!

Meer zien? Neem dan een kijkje op de site van Tamaris.
Welke collectie spreekt jou het meest aan?

Liefs,

Emma

14 gedachten over “Tamaris Fashletics en Heart and sole

  1. Net een tweede paar pumps teruggestuurd. Er zit precies een fabricage fout in de zool. Een nagel in de rechterschoen die precies te diep is gezet. Ik ben fan van het concept. Ze zitten perfect maar spijtig van die voelbare nagel… Heel jammer. Ik koop geen meer.

Geef een reactie

CommentLuv badge