Happy little things 5

Er is ondertussen al een goede maand voorbij van de vakantie, gelukkig heb ik nog meer dan anderhalve maand te gaan. Juli bevatte al veel mooie momenten en herinneringen. En daar wil ik er enkele van delen!

Tomorrowland

Met stip op nummer een : Tomorrowland. Na drie jaar geraakte ik eindelijk opnieuw aan tickets en ik heb me minstens even goed geamuseerd als de eerste keer. De muziek, de decoratie, alles paste gewoon weer in het totaalplaatje. Ik heb het hele festival geen seconde stilgestaan en ben erg blij dat ik dit nog een heb mogen meemaken met mijn beste vriendin. Hopelijk volgend jaar opnieuw!

tomorrowland

Een nieuw gezelschapsspel

Ik hou van gezelschapsspellen en vind het een ideale tijdsbesteding met vrienden of familie. Zo hield ik in Juli een dubbeldate met spelletjes en dat was zo gezellig. Onlangs kocht ik ook een nieuw spel, Het dorp, en ik vond het meteen een leuke aanvulling voor mijn collectie.

Contract tekenen

Enkele dagen geleden mocht ik ook mijn contract tekenen bij Marie Claire. Ik heb er mijn stage gedaan en mag er nu aan de slag als student webredactrice. Het wordt vast pittig om te combineren met mijn nieuwe opleiding, maar ik wou erg graag blijven werken voor de site en hoop zo erg veel ervaring op te doen. 

Solden gescoord

Oké. Ik schreef nog pas onlangs dat ik echt niet hou van de koopjesperiode en ik ben nog steeds niet van mening veranderd. Toch scoorde ik op het laatste nippertje nog enkele koopjes bij Hunkemöller waar ik toch erg tevreden mee ben. Ik kocht meerdere onderbroeken, een nieuwe beha en sportkleren voor slecht 45 euro. Niet mis, toch?

De gekke buien van Charlie

Ook kleine dingen kunnen je soms zo ontzettend blij maken. Mijn kat Charlie kan me altijd een glimlach bezorgen, zeker als hij weer eens gek doet. Soms denkt hij dat hij een hond is, zo vreemd kan hij zich gedragen. Soms moet ik hardop lachen van die kat.

Gamen met mijn vriend

Mijn vriend en ik vinden het wel eens leuk om samen te gamen. Het is een leuk tijdverdrijf en je kan altijd nog gezellig praten terwijl je een spel speelt. Op zijn Ps4 konden we onlangs gratis het spel Untill dawn downloaden en daar hebben we ondertussen toch al een hoop plezier aan beleeft. Het is een horrorspel, maar het verhaal is zo diep dat het net een serie of film lijkt. Echt heel leuk om met zijn tweetjes te doen.

Wat maakte jou blij de afgelopen tijd?

Liefs, 

Emma

Geef een reactie

CommentLuv badge