Mijn favorieten – juli

De eerste maand van de vakantie zit er alweer op! Juli is voor mij echt voorbijgevlogen door mijn vakantiejob en de vele leuke uitjes. Op naar een even leuke augustus. Ook deze maand heb ik weer enkele producten vaak gebruikt. Dit waren mijn absolute favorieten afgelopen maand.

Vice liquid lipstick in Amulet

Afgelopen maand kocht ik mijn tweede liquid lipstick. Het werd de kleur Amulet van Urban Decay. Ik moest de kleur gewoon kopen toen ik in de winkel stond, zo prachtig vond ik hem. En ik heb absoluut geen spijt van mijn aankoop. Het is een prachtige kleur die superlang blijft zitten op mijn lippen. Een aanrader!

 

Red queen series

In juli werd ik verslaafd aan een heerlijke boekenreeks. Vanaf de eerste pagina werd ik meegesleurd in het verhaal van Red Queen en daarna was ik verkocht. Ik las de eerste drie delen in een week tijd en wacht nu vol ongeduld op het nieuwe deel. Het is een heerlijk verhaal en ik denk dat dit stiekem mijn nieuwe favoriete boekenreeks is.

 

J’adore Dior in Joy

Het parfum die ik het meest heb gedragen deze vakantie is het In joy parfum van Dior. Het is een bijzondere geur, en ik vind het zelf een unieke geur. Het is fris en ideaal voor overdag. Afgelopen maand droeg ik deze bijna dagelijks, zo goed vond ik hem.

Welke producten heb jij het meest gebruikt in Juli?

Liefs,

Emma

2 gedachten over “Mijn favorieten – juli

Geef een reactie

CommentLuv badge