rose extase

Nina Ricci Rose extase

Deze zomer mocht ik heel wat leuke parfums ontvangen door mijn stage en ze zijn allemaal zo geweldig dat ik ze wel moet delen met jullie. De (voorlopig) laatste parfumrecensie gaat over het Rose extase parfum van Nina Ricci.

Nina Ricci is een van mijn favoriete parfummerken, omdat al haar geuren lekker fruitig en vrouwelijk zijn. Bovendien heeft het merk ook vaak zo’n schattige verpakkingen. Vorig jaar kreeg ik Mademoiselle Ricci cadau die de schattigste strikjes flacon heeft. De flacon van Rose extase is iets minder bijzonder. Het parfum zit in een lichtroze verpakking met gouden details. Stijlvol, maar niet meteen ongelooflijk speciaal. 

Het is natuurlijk de inhoud die telt en niet de verpakking! Ik kreeg de 50 ml versie waar ik toch een eindje mee weg kan. 

Rose extase is een eau de toilette die te koop is voor 47,95 euro bij onder andere Ici Paris Xl. Het parfum is nieuw sinds 2017. Rose extase heeft als topnoot rode bessen. De hartnoten zijn framboos en roos. De basisnoten van het parfum zijn vanille, muskus en amberwood.

Deze geur is absoluut een van mijn nieuwe favorieten. De geur is erg bloemig, maar ik hou van dit soort geuren. Ook de geur van framboos komt sterk naar boven, wat toevallig een van mijn favoriete geuren is.

Het parfum is niet alleen heerlijk, het blijft ook lang hangen en heeft een goede sillage. Rose extase is volgens mij eerder geschikt voor overdag, omdat het niet zo’n zwaar parfum is. De geur blijft bij mij zo’n 6 uur opvallen. Ik vind dat deze geur heel snel in mijn kleren trekt, waardoor het wel langer blijft opvallen en soms de dag erna nog merkbaar is.

 

Welk parfum heb jij al het meest gebruikt in de zomer?

Liefs,

Emma

Geef een reactie

CommentLuv badge