Givenchy Les saisons floral edition bronzer

De laatste tijd gebruik ik steeds vaker een bronzer. Vroeger vond ik het een overbodig product, maar nu heb ik de voordelen ervan ontdekt. Een bronzer is ideaal om je gezicht wat te contouren en het brengt wat extra warmte en kleur in je gezicht. Onlangs kocht ik dit pareltje van Givenchy: Les saisons floral edition bronzer.

Het Franse modehuis Givenchy maakt al jaren luxe make-up, maar toch is dit mijn allereerste product van het merk. Het merk heeft in het algemeen veel goede producten, maar ook weinig die er erg uit springt door de verpakking of bijzondere kleuren. Net daarom is deze floral edition bronzer zo leuk. Het is een prachtige bronzer met een uniek motief. De verpakking is simpel, maar toch stijlvol zwart met gouden details. Het valt me vooral op dat de bronzer erg groot is, maar dan kan ik er ook lang mee weg. De binnenkant van de doos bevat ook een grote spiegel, wat wel handig is om de bronzer aan te brengen in zonlicht.

De inhoud van deze bronzer is absoluut om voor te smelten. In de bronzer is een prachtig bloemenpatroon getekend. Bijna te mooi om te gebruiken, niet?

Het pareltje komt uit de voorjaarscollectie van Givenchy die de naam Gypsophila Les Saisons kreeg. De collectie is, zoals je waarschijnlijk al kon raden, geïnspireerd op een bloem: de gypsophila. De verpakking bevat 16 gram poeder en op de verpakking kan je lezen dat het poeder zou zorgen voor een langdurige gloed en absoluut gewichtloos zou zijn. Klinkt goed!

Er hangt jammer genoeg ook een prijskaartje aan het product. Je betaalt maar liefst 60,50 euro voor deze bronzer. Het heeft wel een grote inhoud, dus je kan er wel een eindje mee weg.

In de verpakking ziet de bronzer er best oranje en nogal donker uit, waardoor ik eerst schrik had dat deze veel te donker zou zijn voor mijn lichte huidskleur. Gelukkig is dit helemaal niet het geval. Het poeder is heel licht en zacht en brengt vederlicht aan op je huid. Vanaf het eerste gebruik was ik meteen heel enthousiast over deze bronzer. Het is zonder twijfel de beste bronzer die ik in huis heb. 

Ik had ook schrik dat het mooie bloemenpatroon van deze Floral edition bronzer meteen zou vervagen, maar tot nu toe is het nog super goed zichtbaar. 

Welke bronzer is jullie favoriet?

Liefs,

Emma

15 gedachten over “Givenchy Les saisons floral edition bronzer

Geef een reactie

CommentLuv badge