Waarom je niet moet neerkijken op beautyliefhebbers!

Bron: Pixabay

Er wordt wel eens neergekeken op vrouwen en meisjes die van make-up houden. Ik wijdde zelfs een volledig artikel aan de vele irritante opmerkingen die we moeten verdragen. Toch vind ik dat er ook veel positieve dingen te zeggen zijn over beautyliefhebbers. Om deze redenen moet je dus niet neerkijken op beautyliefhebbers!

Ze zijn leergierig

Make-up skills leer je niet zomaar! Het vergt veel oefening en veel geduld. Er verschijnen ook bijna dagelijks nieuwe trends en daarom moet je vaak nieuwe dingen proberen. Beautyliefhebbers spenderen uren op het internet en zoeken tips op van anderen. Ook op youtube bekijken ze tonnen video’s om meer vaardigheden aan te leren en steeds beter te worden met make-up.

Ze hebben altijd tips om anderen mooier te maken

Hoe meer je met een hobby bezig bent, hoe meer tips je kunt delen. Vrouwen (of mannen) die vaak met make-up experimenteren weten dan ook als geen ander wat de laatste nieuwe trends zijn, welke kleuren het best passen bij je oog-of huidskleur of welk kapsel jouw het best zou staan. Vaak delen ze maar al te graag tips, waardoor anderen kunnen bijleren!

Ze hebben veel geduld

Zoals ik al eerder zei: make-up skills leer je niet in één dag. Het vergt honderd keren oefenen, en honderd keer falen, om die ene perfecte wing te kunnen creëren. Velen zullen zich hun eerste poging tot opmaken herinneren en weten dat ze sindsdien heel veel vooruitgang hebben geboekt. Gelukkig maar!

Sommige zijn echte artiesten

Vergevorderde beautyliefhebbers kunnen soms wonderbaarlijke creaties maken. Wanneer ik door Instagram valt mijn mond soms open door de vele fantastische creaties. Ook altijd interessant om inspiratie op te doen, al weet ik dat ik nooit het artiestenwerk van sommige instabloggers kan evenaren. Maar ook praktische zaken kan je toevertrouwen aan make-up fans. Denk maar aan het camoufleren van tatoeages, littekens…

Gratis visagiste!

Vrouwen met een beautyliefhebber als beste vriendin zullen het geweten hebben. Ze staat altijd klaar om je te helpen opmaken voor een leuk feestje. En je kan ook altijd wat van haar leuke make-up producten lenen…

Kortom, beautyliefhebbers zijn gewoon top!

Liefs,

Emma

 

4 gedachten over “Waarom je niet moet neerkijken op beautyliefhebbers!

Geef een reactie

CommentLuv badge