Urban Decay liquid lipsticks in Crimson en Amulet

Mijn favoriete merk Urban Decay verkoopt sinds kort ook een lijn met liquid lipsticks. Hiermee doen ze volop mee aan de trend van liquid lipsticks. Ik ben zelf erg grote fan van hun lippenstiften en werd wel benieuwd naar de liquids. Via mijn stage kreeg ik een cadeau en recent schaftte ik mijn tweede aan. Benieuwd of ik even positief ben als over hun lippenstift? Lees snel verder!

Liquid lipsticks zijn tegenwoordig helemaal in. Ze brengen vochtig aan, maar drogen daarna snel op. Een goede liquid lipstick blijft nog veel langer zitten dan een normale lippenstift. Urban Decay verkoopt nog maar enkele maanden deze liquid lipsticks, wat eigenlijk nogal laat is om mee te doen met deze trend. De collectie sprak me wel meteen aan.

De vice liquid lipsticks beloven water-  en lifeproof te zijn. De lippenstift zou dus perfect blijven zitten, wat je ook doet. Kussen, eten, drinken… deze lipstick zou het allemaal overleven. Een serieuze belofte om waar te maken dus. 

De collectie bestaat uit 20 verschillende tinten met twee verschillende finishes: comfort matte en metallized. Voor een liquid lipstick betaal je zo’n 19,50 euro. Ondertussen heb ik twee comfort matte kleuren in mijn bezit. Crimson is een koele rode kleur en amulet is een warme pruimkleurige lippenstift.

De verpakking is opnieuw dik in orde, zoals ik ondertussen gewend ben van Urban Decay. Ik vind het vooral leuk dat de liquids enorm lijken op de vice lippenstiften. Zo vormt mijn collectie toch een mooi geheel!

Getest

Het is de allereerste keer dat ik een liquid lipstick uitprobeer. Ik draag vaak lippenstift en vind het eenvoudig om lippenstift aan te brengen. Een liquide lippenstift leek me veel handiger om aan te brengen, maar niets is minder waar. Ik merk dat ik het moeilijker vind om de lippenstift nauwkeurig aan te brengen met zo’n fijn borsteltje. De liquid droogt ook snel op en je moet snel genoeg werken om een even en mooi resultaat te verkrijgen.

Eenmaal de kleuren op mijn lippen zitten ben ik wel blij. Het matte effect oogt heel mooi en de kleur amulet is vooral liefde op het eerste gezicht. Wat is deze kleur prachtig en uniek. Crimson is een heel felle rode kleur en ik moet even wennen. Toch is het wel een kleur rood die me goed staat en die ik zeker vaker ga dragen. 

Blijft de vice liquid lipstick echt zo goed zitten als belooft? Ik ben alvast erg positief! Als je met de palm van je hand over de kleur gaat, gaat er niets af. Mijn lippenstiften van Urban Decay blijven ook heel lang zitten, maar de meeste kleuren geven wel af wanneer je er over veegt. Ook mijn vriend merkt een groot verschil. Normaal hangt hij bijna vol als we kussen terwijl ik lippenstift draagt, nu geeft de kleur totaal niet af! 

Ik moet er wel bij zeggen dat ik een groot verschil merk tussen Amulet en Crimson. De rode kleur geeft iets meer af, maar dat is denk ik wel normaal met de kleur rood. Toch is het verschil immens met een normale lippenstift. Gedurende de dag slijt de kleur langzaamaan af, afhankelijk van hoeveel je eet of drinkt. Bij Amulet vervaagt de kleur heel natuurlijk, waardoor ik deze bijna de hele dag kan dragen zonder bij te werken. Bij Crimson valt het iets meer op en de lippenstift verdwijnt het snelst in het midden van je lippen. 

In beeld

Hier zie je beide kleuren op foto.De eerste foto is Amulet, is de kleur niet prachtig? De tweede kleur is Crimson. Ik heb even moeten wennen aan de felle kleur rood, maar heb besloten dat ik het toch een toffe kleur vind. 

Hebben jullie al een van de liquid lipsticks getest?

Liefs,

Emma

6 gedachten over “Urban Decay liquid lipsticks in Crimson en Amulet

Geef een reactie

CommentLuv badge