Happy little things #4

Het is zomervakantie, ik ben afgestudeerd en heb drie maanden vakantie! Genoeg redenen om altijd blij rond te lopen. Toch ben ik niet altijd miss positief en daarom vind ik het belangrijk om af en toe stil te staan bij de kleine dingen die me de afgelopen tijd blij maakten. En de laatste tijd waren er een hele hoop dingen die me blij maakten!

  1. Mijn diploma

Sinds kort is het zover: na drie jaar heb ik mijn diploma in de journalistiek behaald. Met onderscheiding. Ik ben heel trots, maar eigenlijk ook wel blij dat dit hoofdstuk achter de rug is. Ik vond de hogeschool waar ik op zat niet zo fijn, gelukkig had ik wel leuke klasgenoten. Ik had ook het gevoel dat de richting altijd net iets te gemakkelijk was, dus daarom heb ik besloten om nog twee jaar verder te studeren en een master in de communicatiewetenschappen te volgen. 

2. Cocktails en gin tonic

Oei, misschien een beetje fout dat drank me zo gelukkig maakt. Een lekkere cocktail geeft me altijd een zomers gevoel en dat is de laatste tijd niet anders. Ik heb mijn zomervakantie dan ook goed ingezet met af en toe een lekker drankje. Dat kan smaken!

3. Het nieuwe seizoen van Orange is the new black

OITNB is een van mijn favoriete series aller tijden en ik kon dan ook niet wachten op het nieuwe seizoen. Ik probeer de afleveringen wat te spreiden, zodat ik het nieuwe seizoen niet in een ruk uitkijk. Maar wat is het leuk om weer te genieten van de avonturen in Litchfield!

4.Geen UVB meer

Ik heb al jaren heel veel last van jeuk en onlangs werd het toch eens tijd om daarmee naar een specialist te gaan. Vanaf nu moet ik pillen nemen tegen de jeuk en ik moest ook drie keer per week UVB straling krijgen. De behandeling werkte goed voor mijn jeuk, maar het is toch niet zo aangenaam om straling op je te krijgen, al is het maar een tweetal minuten. Meestal was ik na zo’n sessie oververhit of had ik last van hoofdpijn. Ik ben dus opgelucht dat ik enkele dagen geleden voor de laatste keer in de UVB-cabine moest.

5. Sims

Nu het vakantie is, heb ik eindelijk nog eens de tijd gevonden om mijn favoriete spel ooit te spelen: de sims. Wat kan het heerlijk zijn om gewoon eens enkele uren breinloos te genieten van een spel. 

6. Gezelschapsspellen met de familie

Ik hou enorm veel van gezelschapsspellen en heb dan ook een grote collectie thuis. Ik vind het altijd extra leuk als mijn ouders willen meedoen. Hou oud ik ook word, het is toch altijd gezellig om eens wat tijd te spenderen met je gezin. Eens wat echte quality time. Gezelschapsspellen zijn ook het bewijs dat niet alles op de tv of de computer moet!

Wat maakte jou de afgelopen tijd blij?

Liefs,

Emma 

2 gedachten over “Happy little things #4

Geef een reactie

CommentLuv badge