Urban Decay B6 vitamin infused prep spray

Review- Urban Decay B6 vitamin infused primer spray

Tijd voor een nieuwe review. Deze keer staat de nieuwe B6 vitamin infused primer spray op het programma. Het is mijn allereerste primer in sprayvorm en ik was dan ook heel benieuwd naar de werking!

Onlangs bracht mijn favoriete merk Urban Decay een nieuwe lijn producten uit. De lijn bevat heel wat prep, prime en settingsproducten zodat je make-up nog beter en langer blijft zitten. Het merk heeft twee sprays uitgebracht om je gezicht voor te bereiden op je make-up: de B6 prime spray en de quick fix prime spray. Beiden kregen een vrolijk groen jasje, voor een frisse look. 

Ik probeerde de B6 vitamin infused prime spray uit. Deze primer bestaat al sinds 2013, maar kreeg nu een nieuwe, limoenkleurige look.  Een vrolijk kleurtje dat past bij de verfrissende spray. De spray bevat twee doppen, een brede en een kleinere dop die net op de verstuiver past.

Urban decay primer spray

De spray bevat 118 ml en kost 32,90 euro bij Ici Paris Xl. Best prijzig voor een primer, maar je doet best lang met het product. 

De B6 vitamin infused primer spray belooft je huid een boost te geven en onrustigheden te kalmeren. Je huidtint zou egaler worden door de spray, het absorbeert olie en reduceert glans. Het bevat niet alleen de vitamine B6, maar ook antioxidanten, vitamine E en wilgenbast. De B6 spray is ook geschikt voor elk huidtype en alle leeftijden.

Urban Decay primer spray

Het product in de spray is een dunne witte vloeistof, die snel intrekt op mijn gezicht. De verstuiver werkt eenvoudig en persoonlijk vind ik twee keer spuiten voldoende voor mijn gezicht. De spray werkt erg verkoelend, waardoor het aangenaam is om aan te brengen tijdens hete zomerdagen. Je kan het product trouwens ook gedurende de dag gebruiken om je gezicht even op te frissen, maar daar vind ik het eerlijk gezegd wat te duur voor.

Ik vind het niet gemakkelijk om een oordeel te vellen over de B6 vitamin infused priming spray. Mijn huid is niet vet of olieachtig, waardoor ik op dat vlak weinig verschil merk aan mijn huid. Wel werkt de spray enorm verkoelend en ik heb het gevoel dat mijn huid er iets egaler uitziet na het gebruiken van dit product. 

Kortom, de B6 spray is een verfrissend product, maar persoonlijk merk ik niet echt veel meerwaarde aan mijn beautyroutine. Het heeft niet echt een bijzondere functie, en je kan deze spray eenvoudig vervangen met een goede primer. De spray zou echter veel voordelen hebben voor mensen met een vette huid, maar daar kan ik zelf geen uitspraak over doen. Ik vind de prijs ook nogal hoog voor dit product.

Liefs,

Emma

21 gedachten over “Review- Urban Decay B6 vitamin infused primer spray

    1. Ze beweren wel dat de spray geschikt is voor elk huidtype, maar ik denk dat deze spray wel beter werkt bij een iets vettere huid…

  1. De verpakking vind ik erg mooi en zomers, maar persoonlijk zou ik de prijs ook te veel vinden hoor. dat verfrissende op je gezicht vind ik trouwens erg fijn. Ik had een tijd geleden een nachtcrรจme die ook heel fris was, dit was ’s avonds heerlijk om op te smeren.

  2. Ik vind de prijs behoorlijk duur voor een product met weinig bijzonderheden. Zelf heb ik ook geen vette huid, ik blijf dus gewoon lekker een goedkopere primer gebruiken! Liefs Naomi

Geef een reactie

CommentLuv badge