Wishlist: high end make-up

Als ik de loterij zou winnen, zou een groot deel van mijn winst waarschijnlijk uitgaan naar make-up. Er zijn namelijk zoveel leuke producten op de markt, maar veel merken zijn ook zo duur! En jammer genoeg heb ik niet het geld om te veel aan make-up te spenderen. Mocht ik het geld wel hebben, dan zou ik al deze producten zeker kopen…

Iedereen heeft wel een wishlist met producten die je graag wilt bezitten. Gelukkig kan je ook af en toe iets van je lijstje schrappen, maar vaak blijft die lijst oneindig lang. In mijn geval toch. Ik zie minstens wekelijks iets waar mijn hart sneller van gaat slaan. Ik leg me er wel bij dat neer dat ik niet alles kan kopen, maar een mens kan dromen, toch?

PinterestToo faced is een van mijn favoriete merken en het Peach palette gebruik ik bijna dagelijks. Hun nieuwe natural love palette vind ik zo prachtig en ik hoop deze toch ooit te kunnen kopen. 

 

Pinterest

Het merk is bekend voor zijn prachtige Chocolate bar palettes. Als de kwaliteit net zo fantastisch is als van het Peach palette, wil ik ze gewoon allemaal!

Pinterest

Mijn favoriete high end make-up merk voor lippenstift is zonder twijfel Urban Decay. Het is moeilijk voor me om niet elke keer een nieuwe lippenstift uit hun collectie aan te schaffen, maar dan was ik al lang blut geweest. Ik heb er momenteel toch al een tiental en zal mijn collectie zeker nog aanvullen. Maar stiekem wil ik ze gewoon alle honderd. En de limited editions…

Pinterest

Ook het Modern Renaissance palette staat al eeuwen op mijn wishlist. De kleuren zijn gewoon te mooi, maar het is ook wel een prijzig palette…

Pinterest

De liquid lipsticks van Jeffree Stars zijn enorm bekend onder alle beautyfans. Zelf heb ik ze nog niet kunnen testen, maar ik ben erg benieuwd naar deze pareltjes.

 

Pinterest

De glow kits van Anastasia zijn echt goals op het vlak van highlighting. De foto’s van deze paletten zijn dan ook zo prachtig, maar persoonlijk vind ik het wat duur voor een highlighter.

 

Pinterest

Smashbox staat op dit moment hoog bovenaan mijn verlanglijstje van high end make-up. Ik heb al zoveel goeds gehoord over het merk, maar heb nog niet de kans gehad om iets te testen. Hopelijk komt daar snel verandering in!

Pinterest

Wat staat er bovenaan jouw verlanglijstje?

Liefs,

Emma

Disclaimer: de foto’s in dit artikel zijn van Pinterest en zijn dus niet mijn eigendom. Onderaan de foto’s staan de linkjes naar de foto op Pinterest.

Geef een reactie

CommentLuv badge