Dior J’adore in joy

Beauty and a bow wordt de laatste tijd overspoeld door parfum reviews! De laatste tijd heb ik dan ook heel wat leuke parfums gekregen dankzij mijn stage. Vandaag komt de nieuwe J’adore in joy van Dior aan bod. Ik heb de gewone versie al twee jaar en het is absoluut een favoriet!

Een heerlijk fris en zomers parfum. Zo zou ik de ‘in joy’-versie van het bekende J’adore parfum van Dior beschrijven. Terwijl ik het originele parfum liever draag in de winter, vind ik deze versie ideaal als zomers parfum.

De verpakking van het J’adore Dior parfum is bijna identiek aan de originele versie. Het flacon bevat 50 ml parfum, waar ik toch even mee weg kan. Ook de flacon is hetzelfde als het overbekende J’adore parfum. Het viel me wel meteen op dat de vloeistof net iets donkerder is en meer naar de kleur oranje neigt.

J'adore Dior in joy

Het parfum heeft als topnoot zeezout. De hartnoten van In Joy zijn jasmijn, ylang ylang,tuberoos en neroli. De basisnoot is perzik. 

Ik vind de geur erg fris en fruitig, maar het heeft een uniek karakter door de toevoeging van zeezout. De makers van het parfum beschrijven het als ‘opwekkend’ en ik kan me aansluiten bij deze beschrijving. 

j'adore in joy

Zelf vind ik het parfum geschikt voor overdag, maar ook als avond parfum. Ik zou het parfum niet als zwaar omschrijven, maar ook niet heel licht. Het is een perfecte middenweg. De geur blijft lang hangen, maar geen volledige dag. 

Ik grijp steeds vaker naar de J’adore in joy. Het is een heerlijk fris parfum en ik ben vooral fan van de unieke geur. Ik ben fan!

Wat is jullie favoriete zomerparfum?

Liefs,

Emma

2 gedachten over “Dior J’adore in joy

    1. Ja, maar ik besef zelf dat mijn andere parfum van Dior ook niet het origineel is, maar een poederige versie. Deze ruikt wel erg anders! X

Geef een reactie

CommentLuv badge