Beauty Kitchen

Beauty Kitchen travel kits

Vorige week ontving ik onverwachts een perspakket van het merk Beauty Kitchen. Een leuke verrassing, zeker omdat ik het merk nog niet kende. Het Britse merk maakt 100 procent natuurlijke skincare producten voor een schappelijke prijs. Recent bracht het merk enkele travel kits met onmisbare huidverzorging op de markt.

In het pakket zaten twee travel kits. Allebei de kits bevatten vier mini versies van hun producten en kosten 20 Britse pond. Bovendien is hun verpakking volledig gemaakt uit gerecycleerde verpakkingen, waardoor het niet schadelijk is voor het milieu.

Beauty Kitchen Abyssian Oil skincare pick me ups

De eerste travel kit bestaat uit vier handige producten om je gezicht te verzorgen. Het bevat hun populaire Natural Cream cleanser, de moisture cream, Aroma Facial Concentrate en het 5 minute Miracle mask. Kortom, alles wat je nodig hebt om je huid goed te verzorgen op reis. 

De vier producten bevatten Abyssian oil. De geur van de producten is vrij neutraal, maar toch best fris. Op de verpakking staat dat de producten geurloos zijn, maar ik merk toch een bepaalde geur op. 

De verpakking vermeld duidelijk alle aanwezige ingrediĆ«nten. Het is duidelijk dat de producten volledig gemaakt zijn van natuurlijke ingrediĆ«nten. De mini’s in deze travel kit bestaan vooral uit water, abyssian olie, klei, olie van het zaad van frambozen en andere olies uit bloemen en planten. Op die manier weet je tenminste dat je geen chemische troep op je gezicht smeert. 

Ik ben heel tevreden over deze producten. De cleanser en moisturizer maken mijn gezicht erg zacht en mijn huid voelt gevoed aan. Ook de druppels met concentraat geven mijn huid nog een extra boost. Enkel het masker heb ik nog niet getest, maar daar ben ik erg benieuwd naar!

Inspire me travel minis

De andere travel kit bestaat ook uit vier mini producten, dit maal met een herkenbare gele verpakking. De flesjes zelf vind ik niet zo mooi qua verpakking, maar ik vind geel dan ook geen mooie kleur.

Het pakket bevat vier producten om je lichaam mee te verzorgen. Het bevat een body wash, bad- en massageolie, body mist en een hand en body lotion. Ook deze producten bevatten allemaal abyssian olie, maar daarnaast bevatten ze ook enkele opwekkende producten zoals munt en limoengras. De Inspire me-reeks zou niet enkel je huid verzorgen, maar zou ook stimulerend moeten zijn voor je geest!

Ik heb de producten uit deze reeks nog niet allemaal kunnen testen, maar ik merkte meteen op dat ik absoluut geen fan ben van de geur. De producten uit de Inspire me travel kit hebben een opvallende geur, met een vreemde combinatie van munt en citroen. Enkel de geur is al een afknapper voor mij.

Kende jij het merk Beauty Kitchen al?

Liefs,

Emma

Geef een reactie

CommentLuv badge