Nr.7 replenishing facial oil

Een tijdje geleden won ik via Suzanne-Elisa.nl een leuke prijs. Ik mocht de youthful replenishing facial oil van het merk Boots Nr.7 ontvangen. Ik was heel benieuwd naar het product. Het is mijn allereerste gezichtsolie en het eerste product van het merk dat ik testte.

De hydraterende olie van Nr.7 belooft een duidelijk gehydrateerde huid met minder rimpels en lijntjes. Bovendien zijn de producten van het merk allemaal hypo-allergeen, wat ideaal is voor mijn gevoelige huid. Voor een flesje van 30 ml betaal je normaal ongeveer 20 euro.

De olie bevindt zich in een klein, doorzichtig flesje. Het heeft een pipet in de draaidop om de druppels eenvoudig aan te brengen op je gezicht. Drie druppels volstaan voor een goede hydratatie, waardoor je best lang doet met het flesje. De olie zelf heeft een lichte gele tint, maar dat zie je niet op je huid. 

De replenishing oil heeft niet echt een opvallende geur, maar ik zou ook niet zeggen dat het product volledig geurloos is. Het pipet is heel handig in gebruik, al moet je voorzichtig zijn om niet te hard te drukken anders loopt alle olie tegelijk uit het pipet. Een keer gebruiken zou voldoende zijn om af te rekenen met droge huid. Na vier weken zou je duidelijk minder rimpels moeten zien op je gezicht.

boots nr.7

Ik gebruik de olie nu al een maand lang ’s ochtends en ’s avonds. ’s Ochtends breng ik deze aan net voor mijn dagcrème. ’s Avonds gebruik ik de olie soms voor mijn nachtcrème of soms gebruik ik enkel de olie.

Meteen na het gebruik werd ik erg enthousiast. De olie voedt mijn huid perfect en mijn gezicht voelt zachter aan dan ooit. Ik heb een droge tot gemengde huid en deze olie doet wonderen voor mijn huid. Ik vind het moeilijker om te oordelen over hun tweede belofte. Op dit moment heb ik nog niet echt duidelijke lijntjes of rimpels, daarom kan ik ook niet echt inschatten of het product ook op dit vlak helpt. 

Toch is de replenishing oil een nieuw onderdeel van mijn skincare routine geworden. Een echte aanrader.

boots nr.7

Hebben jullie al iets getest van dit merk?

Liefs,

Emma

14 gedachten over “Nr.7 replenishing facial oil

    1. Ja, mijn huid is ook best droog en voor mij is het zeker interessant! Dat is me ook al opgevallen. Eerst snapte ik de hype niet, maar met dit product absoluut wel! x

    1. Ik heb nochtans al vaak gehoord dat olie ook heel goed werkt bij een vette huid. Klinkt wat vreemd, maar blijkbaar is het wel waar. Ik kan het natuurlijk zelf niet weten met mijn droge huid 😉 x

Geef een reactie

CommentLuv badge