coolgift

3 magische cadeaus van Coolgift

Op internet vind je heel veel leuke gadgets die ideaal zijn als cadeau. De website van Coolgift barst van de leuke spullen die tegelijk leuk en handig zijn. Ik mocht drie leuke items ontvangen die het perfecte cadeau vormen voor je zus of beste vriendin. En ze hebben alle drie een magisch kantje…

Cadeaus kopen is nooit eenvoudig. Voor sommige mensen weet je meteen wat kopen. Beautyliefhebbers maak je bijvoorbeeld altijd blij met make-up. Voor anderen is het dan weer ene hele opdracht om een leuk cadeau te vinden. Dan is een cool gadget misschien wel de oplossing!

Onlangs werd ik benaderd door de leuke webshop Coolgadget. Hun site barst van de leuke cadeaus en al hun spullen zijn leuk en origineel. Ik mocht enkele spullen ontvangen om te reviewen. Ik zocht drie leuke items uit met een magisch kantje. Het perfecte geschenk voor elke vrouw die houdt van schattige en magische items! Nog meer leuke cadeautips voor vrouwen vind je hier.

It’s soooo fluffy!

Wat is er magischer dan een eenhoorn? Niets! De laatste tijd wordt het internet overspoeld met leuke eenhoorn spullen. Ook op Coolgift vind je heel wat leuke cadeaus in het thema.

Unicorn nagellakdroger

Hoe schattig is het onderstaande item? En het is nog eens heel erg praktisch ook! Dit kleine cadeau is ideaal voor iedereen die graag zijn nagels lakt. Na het lakken leg je simpelweg je vinger op de knop en je nagels worden droog geblazen. 

De eenhoorn werkt op batterijen die niet inbegrepen zijn bij de aankoop. Een klein minpuntje, want tegenwoordig heb ik nooit meer batterijen in huis. Al is dat probleem snel opgelost. De eenhoorn ziet er zo schattig uit en staat ook mooi op mijn kast als decoratie. Het werkt ook echt, mijn nagellak droogt veel sneller. Verwacht natuurlijk geen wondermiddel, het is eerder een gadget dan een professioneel toestel. Al verwacht je dat ook niet voor 11,95 euro. Een leuk hebbeding!

Mijn kat heeft het cadeau alvast goedgekeurd!

Unicorn nachtlamp

Op de website vind je nog meer leuke spullen in het eenhoorn thema. Zoals dit kleine, schattige lampje. Ik denk dat dit een ideaal nachtlampje is voor je kleine zusje of nicht. Al staat hij ook leuk op mijn nachtkastje. Niemand is te oud voor eenhoorns!

De leuke eenhoorn werkt op batterijen en heeft LED lichten. Door de LED-lichten is het wel heel duurzaam. Ook heel handig: het licht gaat vanzelf uit na 1 uur. Zo geraken de batterijen niet meteen leeg.

Er bestaat ook een reuzeversie van deze lamp. die maar liefst een halve meter groot is. De kleine versie kost slechts 16,95 euro.

Zwemmen in de zee

Een eenhoorn is natuurlijk niet het enige leuke magische wezen. Ook zeemeerminnen zijn erg leuke sprookjesfiguren. Wat is er nu leuker dan een deken in de vorm van een zeemeermin staart?

Het deken is van een dikke, kwalitatieve stof die je benen lekker warm houdt. De blauwe kleur vind ik er stiekem wat ouderwets uitzien, maar dat is is mijn mening natuurlijk. Het is het ideale deken voor lekker, warme voeten.

Voor het zeemeermindeken betaal je 24,95 euro.

Wat vinden jullie het leukste cadeau?

Liefs,

Emma

Disclaimer: ik mocht deze producten ontvangen van Coolgift. Verder heeft dit geen invloed op de inhoud van het artikel.

Een gedachte over “3 magische cadeaus van Coolgift

Geef een reactie

CommentLuv badge