In de mode: badpakken

Een tijdje terug deelde ik een artikel met de leukste badmode trends. Toen ging het de hele tijd over bikini’s, maar dit jaar zijn ook badpakken terug in de mode. Vroeger had je enkel sportieve, lelijke badpakken, terwijl er nu oneindig veel leuke exemplaren in de winkelrekken liggen.

Badpakken zijn opnieuw helemaal hot in 2017. Vergeet de sportieve Adidas badpakken waarmee je vroeger naar de zwemles ging. Nu zijn er in de winkels erg stijlvolle, mooie en zelfs sexy exemplaren te vinden. Ik zag op Instagram al zo veel bloggers met een jaloersmakend badpak en nu ben ik zelf ook op zoek naar een leuk exemplaar!
 
Een badpak bedekt iets meer lichaam dan een bikini. Ideaal om een paar flaws te verbergen, maar met het juiste model kan je je figuur extra in the picture zetten. 
 
Zoals vaak zocht ik mijn inspiratie op de site Polyvore. Heel veel van de kleren op de website zijn enorm duur, maar het is wel leuk om een idee te krijgen van wat je wil. Gelukkig bestaan er ook heel wat goedkopere versies van de meeste kleren.
 

Te schattig voor woorden

Ik hou van schattige en vrouwelijke kleding. Ook op het vlak van badmode. Deze vier exemplaren zijn heel uiteenlopend, maar stuk voor stuk lief en prachtig. Bloemenprints zijn helemaal in dit jaar, ook op badmode. De diepe decolleté maakt dit badpak meteen ook erg verleidelijk. De roze badpakken zijn ideaal op een mooie gebruinde huid. De randen van de twee rechtse badpakken vind ik erg stijlvol en ook enorm schattig.

 
 
Cute and girly

 

Bijzondere vorm

De vorige vier badpakken waren qua model vrij klassiek, maar er zijn ook veel bijzondere modellen op de markt te vinden. Deze zomer zie je heel veel mesh terug in de kleding en dus ook in badpakken. Het eerste exemplaar vind ik echt bijzonder en best uitdagend. 

De rode ‘off duty mermaid’ is dan eerder klassiek van model, maar het doet me denken aan die leuke hoog uitgesneden badpakken uit Baywatch. Ik wil super graag zo’n badpak passen en hoop dat ik er mee sta. Ook een peplum of ruffle badpak is erg in dit jaar. Keuze in overvloed dus.

Kiezen jullie dit jaar voor een bikini of badpak?

Liefs,

Emma

 

3 gedachten over “In de mode: badpakken

    1. Oh leuk. Ik hoop er ook snel een te vinden, maar dan ook om af te wisselen. Om te bruinen vind ik een bikini nog steeds handiger! X

Geef een reactie

CommentLuv badge