t.LeClerc

Review: T.LeClerc winter terracotta radiance

De afgelopen periode heb ik heel veel nieuwe make-up en skincare producten gekregen. Onder andere deze bronzer van het merk T.LeClerc. Ik werd meteen verliefd toen ik de prachtige inhoud van deze bronzer zag.

De winter terracotta radiance bronzer is mijn allereerste product van het merk T.LeClerc. Het merk deed wel een belletje rinkelen, maar verder heb ik er nog weinig producten van gezien in de winkels. De producten van het Franse merk zijn dan ook vooral verkrijgbaar bij de apotheek of drogist.

t.LeClerc

De winter radiance bronzer komt in een leuke metallic-roze verpakking. In de verpakking zit de grote bronzer en een handig borsteltje. De kwast is een leuk extraatje, maar ik verkies mijn eigen bronzer borstel om het product aan te brengen.

Persoonlijk vind ik de zwart met kakikleurige verpakking een absolute misser. De kleurencombinatie vind ik maar niets. De buitenkant ziet er ouderwets en lelijk uit.

T.LeClerc

Spiegeltje, Spiegeltje…

Wanneer je de verpakking opent, verschijnt er echter een prachtig product. De binnenkant van deze bronzer van T.LeClerc ziet er zo ongelooflijk mooi uit.Ik vind het motief in het poeder zo mooi en stijlvol. Het ziet er bijna te mooi uit om te gebruiken.

T.LeClerc

De bronzer heeft ook een handige grote spiegel aan de binnenkant. Deze vind ik heel erg handig, zodat ik het product kan aanbrengen onder mijn venster. Door de lichtinval zie je tenminste of je de juiste hoeveelheid product hebt aangebracht. 

T.LeClerc

De kleur van deze bronzer is ideaal voor mijn bleke huid. Het is een heel licht kleur bronzer en is daarom ideaal om in de winter wat extra kleur aan je gezicht toe te voegen. Het poeder is heel erg zacht en brengt heel vlot aan op je gezicht. Voor mij is het de ideale kleur om mijn gezicht wat op te warmen en het bezorgt me een gezonde gloed.

Ik denk dat de tint van dit poeder te licht is voor mensen met een iets bruinere huidskleur. Zelf ben ik echt heel bleek en ik bruin ook niet snel. 

T.LeClerc

Kenden jullie het merk T.LeClerc al?

Liefs,

Emma

Geef een reactie

CommentLuv badge