Spam je blog

Momenteel zit ik een weekje in het zonnige Boedapest. Het is een reisje, maar jammer genoeg is het ook deels werk voor school. Omdat het even druk was om voldoende artikels op voorhand klaar te zetten, leek het me de gelegenheid om jullie eens de kans te geven om je blog te spammen!

Deel dus allemaal naar hartenlust jullie blog of sociale media en dan neem ik zeker een kijkje! Zo kunnen we allemaal weer wat nieuwe blogs ontdekken.

Liefs,

Emma

7 gedachten over “Spam je blog

 1. Hey eerst en vooral nog super veel plezier op je tripje !

  Ik ben een paar weken een nieuwe blog opgestart : Dehelpendeblogger

  Het doel van deze blog ? Andere bloggers in de kijker zetten !! Dus als je wat bekender wilt worden in de blogger’s wereld, neem dan gerust contact met mij op !

  XO Dehelpendeblogger
  –>https://dehelpendeblogger.wordpress.com/

 2. Veel plezier in Budapest! Ik plan een verrassingstripje naar Budapest voor de 30e verjaardag van mijn vriend! Tips zijn altijd welkom haha 😊 Mijn blog is nog in de maak, je vindt me op IG via gebruikersnaam shana_lmbr xx

 3. Hey nog super veel plezier in Budapest ! Ik zou er zelf ook eens graag naar toe gaan.

  Ook echt super dat we onze blog mogen spammen !! Oke hier gaan we dan :

  Mijn blog : aluminiumfolie is een blog die nu een kleine maand oud is. Ik zou het super vinden als je een kijkje zou nemen en laat weten wat je ervan vindt ☺.
  –> https://aluminiumfolie.wordpress.com/

  Liefs xx Leen

Geef een reactie

CommentLuv badge