givenchy

Review: Givenchy liquid highlighter

Highlighters zijn een echte hype. Je vindt ze tegenwoordig in alle maten, vormen, geuren en kleuren. Tot nu toe had ik enkel poeder highlighters in mijn bezit. Nu heb ik voor het eerst mijn collectie uitgebracht met een vloeibare highligter van Givenchy. Ik ben benieuwd!

De mémoire de form highlighter van Givenchy ziet er absoluut uit als een pareltje. De verpakking is simpel, maar stijlvol. De roze inhoud ziet er echter zo leuk uit. Echt een schattige kleur. Het merk maakte al eerder blushes in deze formule, maar bracht nu ook deze leuke highlighter uit.

De highlighter heeft een bijzondere geltextuur met witte microparelmoer. Met slechts een simpele laag op je vingers geef je je huid meteen een bijzondere gloed. De formule van de highlighter bestaat voor 72% uit water. De pot bevat 30 mg liquid highlighter waar je best lang mee weg kan. Voor deze highlighter van Givenchy betaal je ongeveer 44 euro.

Roze jelly

De roze inhoud ziet er zo prachtig uit. De inhoud is erg vloeibaar, meer dan een gewone dagcrème. Ik vergelijk het wat met een soort jelly of pudding. Het product is geurloos, terwijl ik door de kleur toch wel een of andere zoete geur had verwacht. 

Een vloeibare highlighter is toch even wennen. Het is moeilijk om de juiste hoeveelheid aan te brengen met mijn vingers. Het resultaat vind ik wel best mooi. Een vloeibare highlighter is ideaal wanneer je geen foundation draagt. Een poeder highlighter valt dan al snel niet op, maar deze valt des te meer op op je huid.

Volgens Givenchy kan je deze highlighter ook volledig over je gezicht gebruiken voor een gezonde gloed. Ik heb het zelf nog niet geprobeerd en ga dat waarschijnlijk ook niet meteen doen. Het lijkt me iets te veel van het goede en ik denk dat je gezicht er snel ‘vettig’ zal uitzien. 

Ik ben tevreden met de highlighter, maar ik merk dat ik toch meer naar mijn traditionele poeders grijp. De formule is heel waterachtig en toch erg wennen. Het lijkt me wel ideaal om op een hete zomerdag toch een kleine hoeveelheid make-up op je gezicht te smeren.

Heb jij al ooit een vloeibare highlighter gebruikt?

Liefs,

Emma

2 gedachten over “Review: Givenchy liquid highlighter

Geef een reactie

CommentLuv badge