Must see: bates motel

De zomervakantie komt eraan en voor sommigen betekent dat heel veel vrije tijd. Soms wil je ook gewoon eens rustig thuis blijven en dan is een serie bingewatchen de ideale tijdsbesteding. Onlangs ben ik beginnen kijken naar Bates Motel en ik vind het absoluut een aanrader!

De serie Bates Motel is een prequel op de klassieker Psycho. Zelf heb ik de film nooit gezien, maar het is ook geen must voor je naar de serie begint te kijken.

Het verhaal van Bates Motel gaat over Norman Bates en zijn moeder Norma die samen verhuizen naar een motel. De serie begint met de verdachte dood van zijn vader. Na een aflevering merk je meteen wat een raar duo de moeder en zoon vormen. Ze zijn heel erg gehecht aan elkaar, een beetje op het enge af. De moeder is overbeschermend en Norman zelf is vooral een tikkeltje vreemd.

 

Just close your eyes and everything will be alright. #BatesMotel

Een bericht gedeeld door Bates Motel on A&E (@insidebates) op

Voor wie Psycho gezien heeft, is het geen geheim dat Norman mentale problemen heeft. De jongen gedraagt zich vreemd en heeft regelmatig blackouts waarna hij zich niets kan herinneren. 

Ondertussen zijn er al vijf seizoenen van de spannende serie verschenen. Ik heb enkel de eerste twee gezien, maar vind het verhaal tot nu toe erg goed. Het is spannend, maar er zit ook voldoende romantiek en mysterie in. Freddie Highmore en Vera Farmiga zijn beiden erg goede acteurs en vertalen de vreemde rollen echt perfect.

Ideaal om te beginnen bingewatchen dus!

Liefs,

Emma

4 gedachten over “Must see: bates motel

Geef een reactie

CommentLuv badge