Mijn favorieten van mei

Ik kan het bijna niet geloven dat het alweer juni is. Mijn stage zit er op en ik ga het hard missen. Gelukkig betekent het ook dat ik bijna zomervakantie heb en volgende week naar Boedapest vertrek. Oké, mijn trip naar Boedapest is ook voor school, maar ik ga er toch het beste van maken. In de maand mei heb ik opnieuw enkele leuke favorieten ontdekt.

Nina Ricci Rose blossom

Op mijn stage werd ik verwend met heel wat leuke spullen. Ik krijg er enkele leuke parfums, waaronder een parfum van Nina Ricci. Ik ben absoluut fan van deze geur en het is mijn nieuwe favoriete voor de zomer. Het is zonder twijfel mijn meest gedragen parfum in mei.

mei

Flamingo jurk

Wie mijn volgt op Instagram heeft deze jurk alvast overal zien voorbijkomen: mijn flamingojurk. Toen ik deze op de website zag van mijn favoriete winkel, moest ik hem wel in huis halen. Ik heb nog geen seconde spijt gehad van mijn aankoop, zeker niet met dit warme weer.

 

Yesterday outfit! So in love with the dress 😍 There is also a new post online: my bucketlist (link in bio) #ootd #myoutfit #mystyle #outfitoftheday #outfitpost #dress #flamingo #wiw #whatiworetoday #me #fashion #fashionpost #newin #igers #ig #dailyfeed #belgianblogger

Een bericht gedeeld door Emma🎀 (@beautyandabowblog) op

The selection series – Kiera Cass

Soms ontdek je een leuk boek, waarna je meteen verkocht bent. The selection series van Kiera Cass stond al lang op mijn leeslijst, maar het stond nooit bovenaan mijn lijst. Ik begon aan het boek, omdat ik niet wist wat ik anders moest lezen.  Wat had ik me vergist, ik las het eerst boek in één ruk uit. In nog geen twee weken tijd heb ik alle vijf delen en de kortverhalen gelezen. Echt een prachtige serie.

Lovelight Urban Decay

De lippenstift Lovelight was de laatste toevoeging aan mijn lippenstift collectie. In het begin droeg ik de kleur niet zo vaak, maar nu heb ik ontdekt hoe prachtig hij wel niet is. Het is een mooie en subtiele kleur, met een leuke glitter die perfect is voor elke gelegenheid.

 

Matrix shampoo

Ook deze shampoo ontdekte ik door mijn stage. Ik heb best fijn haar en het komt ook nog eens snel vettig. De shampoo van matrix is speciaal bedoeld voor fijn haar. Ik vind deze zo fijn werken voor mijn haar en mijn haar ruikt er zo goed van. Mijn nieuwe favoriet!

Big Bang- Urban Decay

De kleur Big bang komt uit mijn vice palette. In het begin vond ik de kleur niet echt bijzonder en zeker niet geschikt om vaak te dragen. Onlangs probeerde ik de kleur nog eens uit en wauw, wat een knalkleur is dit eigenlijk! Lekker zomers. 

Wat waren jullie favorieten de afgelopen maand?

Liefs,
Emma

7 gedachten over “Mijn favorieten van mei

  1. Dat flamingo jurkje staat jou zooo leuk! Snap dat dit een favoriet van je is, hihi. Ben trouwens benieuwd naar het luchtje en de shampoo. Vooral de laatste, ik heb namelijk ook erg fijn haar!

Geef een reactie

CommentLuv badge