Daisy shine pink edition

Marc Jacobs Daisy shine edition pink

De parfums van Marc Jacobs en hun leuke flesjes kent bijna iedereen. Zelf had ik de mooie flesjes al vaak bewonderd, maar ik had nog nooit een parfum van het merk gekocht. Daisy, dé klassieker van Marc Jacobs, kreeg voor de voorbije feestdagen een uniek nieuw jasje. Ik testte de Daisy shine pink edition.

Marc Jacobs besloot rond Kerstmis om de bekende Daisy parfum een tijdelijke make-over te geven. Hij bracht het bekende parfum uit in drie verschillende kleuren met een metallic afwerking. Een gouden, een rode en een roze editie! Een tijdje geleden kreeg ik dankzij mijn stage de roze editie in handen. And I’m in love!

De klassieke Daisy parfum bevindt zich in een doorzichtige flacon en heeft simpele witte bloemen op de dop. De verpakking van deze shine editie is volledig metallic roze en gewoon zo shiny. Ik hou van roze en metallic dus ik smolt meteen voor deze prachtige flacon. Qua verpakking alleen al is het een perfecte aanvulling voor mijn collectie.

Daisy shine

De flacon bevat 100 ml parfum. De normale editie is meestal enkel te verkrijgen in 50 ml. De daisy shine editie werd verkocht voor 96,67 euro.

De geur

Natuurlijk is de geur van een parfum belangrijker dan de flacon. Je kan prima een parfum kopen voor de flacon, maar als je hem niet lekker vindt ruiken is het ook maar een verspilling van je geld. Gelukkig werd ik ook meteen enthousiast van de geur van Daisy.

De topnoten van de Daisy shine zijn wilde aardbei, grapefruit en viooltjesblad. De hartnoten zijn jasmijn, viooltjes en gardenia. En als basisnoot bestaat dit parfum uit muskus, wit hout en vanille.

De geur is erg aangenaam. Het is vrouwelijk en zeer bloemig, waardoor ik het parfum ideaal vind voor de lente en zomer.

 Daisy shine

Kwaliteit

Wanneer ik de normale hoeveelheid parfum opspuit (bij mij zo’n drie keer in de hals en een keer op de polsen) is de geur aanwezig, maar niet overweldigend. Ik denk dat het parfum eerder geschikt is voor overdag dan voor ’s nachts omdat het eerder een subtiele geur is.

Daisy Shine

De duurzaamheid van het parfum kan volgens mij stukken beter. Na enkele uren ruik ik het parfum nog amper, zelfs als ik echt aan mijn pols ruik. Jammer, want voor een duur parfum hoop je toch op een lange duurzaamheid.

Daisy shine

 De conclusie: ik ben erg blij met mijn nieuwe parfum van Marc Jacobs. Het flesje is prachtig en staat mooi in mijn collectie. Ook de geur is heel fris en ik zal deze regelmatig dragen in de zomer. Enkel de duurzaamheid kan stukken beter, waardoor je het parfum regelmatig opnieuw moet aanbrengen. 

Hebben jullie een favoriet van Marc Jacobs?

Liefs,

Emma

4 gedachten over “Marc Jacobs Daisy shine edition pink

Geef een reactie

CommentLuv badge