happy little things

Happy little things #3

Het is opnieuw tijd voor een post met happy little things die me de laatste tijd blij maakten. De zomervakantie komt eraan en het weer is ook zalig de laatste dagen. Genoeg redenen dus om ons vrolijk en gelukkig te voelen!

Een complimentje krijgen

Eigenlijk zouden we met z’n allen veel meer complimenten moeten uitdelen. Een kleine positieve opmerking kan namelijk iemand zijn dag maken. Niets is aangenamer dan van een vreemde te horen te krijgen dat je mooie sandalen draagt of dat je haar zo leuk ligt. Of als je op je stage te horen krijgt dat ze heel tevreden zijn over je en je een snelle werker vinden. Misschien moeten we dat ook gewoon eens vaker zeggen als we het denken?

Een boek van 1200 pagina’s uitlezen

Ik ben een echte boekenworm en spendeer dan ook heel wat tijd met mijn neus in een boek. Ik hou van het gevoel wanneer je een boek of reeks uitleest. Soms is het ook spijtig dat je afscheid moet nemen van leuke personages, maar vaak geeft het wel een soort van voldoening. Die voldoening is extra groot als het over een dik boek gaat. Afgelopen tijd las ik The Stand van Stephen King. Het boek telt maar liefst 1400 pagina’s, maar ik las het bijna volledig uit in het verlengde weekend. Ik was toch even trots dat ik zo’n kanjer in zo’n korte tijd heb gelezen. 

Keihard meezingen in de auto op weg naar het werk

Voor mijn stage moet ik maar liefst 120 kilometer rijden. Ik ben niet zo’n fan van autorijden en zag daar in het begin echt tegenop. Maar nu vind ik het stiekem wel leuk. Ik zet gewoon de radio of mijn eigen muziek keihard op en zing lekker mee met de meest foute nummers. Ideaal om wakker te worden en mijn dag goed te beginnen.

Een masker aanbrengen in bad

Tot een tijdje geleden had ik nog nooit een masker uitgeprobeerd. Veel vrouwen vinden een maskertje toch het ideale me-time moment en daarom besloot ik het ook eens te proberen. En inderdaad, wat voelt dat als een heerlijk verwenmomentje. Het is nog leuker wanneer je het aanbrengt terwijl je in een warm bad dobbert met een boek. Genieten!

Me kapot zweten tijdens het kickboksen

Ik heb me nog nooit zo geamuseerd tijdens het sporten als in de les kickboksen. Het is lastig, maar ik voel me er zo voldaan door. Ik merk echt dat ik veel meer spieren kweek en het is ook goed voor mijn zelfvertrouwen. Tijdens de les zweet ik me altijd kapot. Vroeger maakte ik me er altijd druk over dat mijn hoofd knalrood werd tijdens het sporten. In de kickboksles vergeet ik dat compleet. Hoe meer zweet, hoe beter!

Wat maakte jullie de afgelopen tijd blij ?

Liefs,

Emma

4 gedachten over “Happy little things #3

Geef een reactie

CommentLuv badge