L’Oréal skin expert delicate flowers reinigingscrème

Iedereen weet dat er ’s avonds niets anders op zit dan je make-up te verwijderen. Hoe mooie je lippenstift je ook staat en hoe erg je wenkbrauwen die dag on fleek waren… slapen met make-up is gewoon een ware ramp voor je huid. Om je make-up te verwijderen koop je dus best enkele goede producten en onlangs nam ik de deze reinigingscrème van L’Oréal mee naar huis.

L’Oréal is een fan mijn favoriete merken op het vlak van skincare. Het merk geeft me nog weinig teleurgesteld, misschien met uitzondering van hun Colorista-lijn. Ik koos deze keer voor de delicate flower-lijn. Een lijn met een overheerlijke geur en de meest schattige roze verpakking.

De reinigingscrème zit een een grote roze pot. Ik vind de verpakking heel schattig en de kleur straalt voor mij vrouwelijkheid en schoonheid uit. De pot bevat 200 ml product,waar je best lang mee weg kan. Meestal bevinden reinigingscrèmes zich in een tube. In het begin moest ik even wennen aan de pot, maar ik vind het eigenlijk veel simpeler. Het is veel eenvoudiger om de juiste hoeveelheid product op een wattenschijfje aan te brengen. 

De crème zelf is kleurloos en voelt heel zacht en licht aan. De geur van het product is echt geweldig. Het ruikt heerlijk fris naar bloemen. Ik gebruik deze reinigingscrème echt graag, omdat het me een verfrissend gevoel geeft wanneer ik het op mijn huid aanbreng. Ook na het gebruik voelt mijn huid zacht en verzorgd.

Wordt mijn gezicht er ook volledig gereinigd mee? Het antwoord is grotendeels ja. Toch merk ik dat het vooral rond mijn ogen niet alle mascara verwijdert. Meestal gebruik ik na de crème ook nog een tonic en daarmee verwijder ik dan de overige resten. Verder neemt het wel perfect alle foundation, blush en andere make-up op.

Ik ben erg tevreden met deze delicate flower reinigingscrème. Het ruikt heerlijk en mijn huid voelt zacht en verzorgd aan. Wat wil je nog meer? De pot is handig in gebruik en ook de prijs is niet overdreven. Voor 9,99 euro krijg je 200 ml reinigingscrème waar je een lange tijd mee weg kan.

Liefs,

Emma

2 gedachten over “L’Oréal skin expert delicate flowers reinigingscrème

Geef een reactie

CommentLuv badge