Must see: drie nagelbijtend spannende thrillers

De laatste tijd heb ik opnieuw heel wat leuke films gezien en dus vond ik het tijd om nog eens wat van mijn favorieten te delen. Zelf hou ik erg veel van horror en thrillers en daarom deel ik in deze post de drie beste thrillers van de laatste tijd.

Get out

Get out wordt door velen nu al de thriller van het jaar genoemd. En terecht volgens mij. Het verhaal is spannend en bovendien erg origineel.

De film gaat over een nieuw koppel die voor het eerst op bezoek gaat bij de ouders van de vrouw. Haar nieuwe vriend is echter zwart en is best nerveus om haar ouders te leren kennen. Gelukkig blijken haar ouders niet racistisch te zijn en ze beleven een gezellige avond. Na een tijdje beginnen er toch wat vreemde dingen op te vallen, zeker wanneer de ouders de volgende dag een tuinfeest organiseren. Het lijkt wel alsof niemand ooit een zwarte persoon heeft leren kennen en alle aanwezigen met een donkere huid gedragen zich erg bizar. Al snel blijkt dat geen toeval, maar is het dan nog niet te laat?

Een spannende film met een niet zo voorspelbaar plot. Ik ben fan!

 Split

Al mijn hele leven lang heb ik een grote interesse voor psychologie. Misschien een gemiste kans dat ik het niet ben gaan studeren, maar het boeit me nog steeds. Split gaat over drie meisjes die ontvoerd worden door een man. Al snel ontdekken ze dat de man zich vreemd gedraagt. Kevin heeft een dissociatieve identiteitsstoornis en heeft maar liefst 23 verschillende persoonlijkheden. De meisjes moeten te zien ontspannen voor de 24ste identiteit naar boven komt: ‘the beast’.

Een heerlijke psychologische thriller waarbij je op het puntje van je stoel gaat zitten om te kijken. Een echte aanrader!

 

An original thriller from Writer/Director M. Night Shyamalan, SPLIT starring James McAvoy opens this January.

Een bericht gedeeld door Split (@splitmovie) op

The blackcoat’s daughter

Joan, gespeeld door Emma Roberts, is een puber met veel gedragsproblemen. Tijdens de kerstvakantie blijft ze achter op het internaat samen met twee andere meisjes. Daar worden ze geconfronteerd met een dreigend gevaar en een vreemde aanwezigheid.

The blackcoat’s daughter is het soort film dat dreigend spannend is en eindigt met een open einde waardoor het verhaal je extra lang bijblijft. 

 

Red filtered trailer of “The Blackcoat’s Daughter”… ・・・・・・・・・・・・ ・ ・ #KiernanShipka #Kiki #❤#TheBlackcoatsDaughter #Kat #EmmaRoberts

Een bericht gedeeld door 🌹|ᴋ ɪ ᴇ ʀ ɴ ᴀ ɴ ꜱ ʜ ɪ ᴘ ᴋ ᴀ|™ (@kiernanshipkafanspage) op

Wat is jullie favoriete spannende film?

Liefs,

Emma

2 gedachten over “Must see: drie nagelbijtend spannende thrillers

Geef een reactie

CommentLuv badge