Review: mijn allereerste foundation van BE Creative

Onlangs vond ik het tijd worden om mijn eerste foundation aan te schaffen. Ik gebruik normaal geen foundation, omdat ik het resultaat soms nogal nep vind en ik het met mijn huid ook niet meteen noodzakelijk vond. Toch wou ik een er eens een testen, omdat een bronzer en blush er veel beter uitziet op een laag foundation. Uiteindelijk kocht ik er een van BE creative.

Niet te duur en geen mat effect. Dat waren de enige voorwaarden die ik gaf aan de verkoopster bij Ici Paris Xl. Ik vond het belangrijk om voor mijn eerste foundation goed geholpen te worden. Het is tenslotte toch belangrijk om de correcte kleur te kiezen, zodat je er niet oranje uit gaat zien. 

Al snel viel de keuze op hun huismerk BE Creative. In een vorig artikel kon je trouwens lezen dat ik nog meer producten kocht van het merk ! Ik ben zeer tevreden over de prijs-kwaliteit van het merk en zal er zeker nog producten van kopen.

De verkoopster raadde me de Diamond dew foundation aan. De finish is eerder subtiel en zorgt voor een gezonde gloed. Ideaal voor de zomer. 

foundation

Het product kost 15,95 euro. Het is iets duurder dan een budget product, maar ook niet zo duur als de make-up van Dior of Chanel. Toch vind ik het een goede prijs voor de uitstekende kwaliteit. De verpakking van BE creative is simpel, maar professioneel. De foundation heeft een pompje dat heel eenvoudig in gebruik is. Toch draai ik meestal de dop eraf en breng de foundation rechtstreeks op mijn huid aan. Op die manier heb je snel de juiste hoeveelheid aangebracht, met het pompje gaat het stukken trager.

Het is me ondertussen opgevallen dat het rond de dop erg snel vuil wordt, maar dat is vaak zo bij vloeibare make-up producten.

foundation

foundation

Het gebruik

De foundation brengt heel snel en eenvoudig aan op mijn huid. Het is een vederlicht product, dat zich snel verdeelt over mijn gezicht. Het effect is heel natuurlijk en ziet er absoluut niet caky uit. Voor mij is deze foundation dekkend genoeg, maar mensen met een probleemhuid zullen hiermee niet alle onzuiverheden kunnen verbergen.

Het product wordt verkocht in zes verschillende tinten. Ik heb de op één na lichtste tint en ben van nature heel bleek. Het is dus de ideale foundation voor mensen met een erg bleke huid.

Om het resultaat duidelijk te maken heb ik foto’s gemaakt zonder en met de foundation aan. Je ziet dat ik niet meteen last heb van acne of onzuiverheden, maar mijn huid heeft ook enkele rode plekken en donkere kringen. Met de foundation ziet mijn huid er heel wat meer even uit en ik heb een mooie gezonde gloed. 

Voor

Na

  Ik ben enorm tevreden met mijn aankoop en zal het product zeker opnieuw aanschaffen. Momenteel gebruik ik het enkel voor speciale gelegenheden, dus ik gok dat ik wel een eindje weg kan met het product.

Wat is jullie favoriete merk?

Liefs,

Emma

2 gedachten over “Review: mijn allereerste foundation van BE Creative

Geef een reactie

CommentLuv badge