Sexy Blossom parfum van Michael Kors

Ik ben de laatste tijd met mijn neus in de boter gevallen. Dankzij mijn stageplaats, waar ik het trouwens ook enorm naar mijn zin heb, mocht ik de laatste tijd heel wat nieuwe spullen ontvangen. Een heleboel nieuwe producten staan dus klaar om een review over te schrijven. Vandaag een nieuw parfum in the spotlight: Sexy Blossom van Michael Kors.

Ik kende het merk Michael Kors al een lange tijd door de bekende handtassen. Wat ik echter niet wist is dat er ook parfums van bestaan. En zelfs meerdere. Een aangename verrassing waar ik heel erg benieuwd naar was.

Sinds kort ben ik de gelukkige eigenaar van het parfum Sexy Blossom. De langwerpige fles bevat 100 ml parfum en komt in een frisse roze doos. De flacon zelf is best eenvoudig, maar het roze glas maakt het wel leuk en vrolijk. De gouden top heeft de flacon net een meer chique uitstraling.

sexy blossom

sexy blossom

De geur is erg zomers, maar past ook perfect in de lente. De topnoten van het parfum zijn litchi,rozen en dauwdruppels. Het hart bevat lelies van dalen en die geur komt ook sterk naar boven. Ik vind het parfum echt heel fris ruiken en ben alvast fan van de geur.

sexy blossom

sexy blossom

Ook de sillage van Sexy Blossom is heel goed. Kort nadat je het parfum aanbrengt is de geur sterk aanwezig. Met een drietal spuiten heb je zeker voldoende parfum aan. De geur blijft lang hangen, maar geen volledige dag. Ik denk dat de geur bij mij zo’n vijf uur blijft hangen. Meestal blijven parfums niet zo lang hangen bij mij, omdat ik niet bepaald een warme geur heb. 

Voor 100 ml betaal je 107,50 euro bij Planet Parfum. Dat is natuurlijk niet zo goedkoop, maar je betaalt deze prijs voor heel veel merkparfums. Voor die prijs mag de geur misschien nog net iets langer aanwezig blijven. Ik ben alvast heel blij met mijn aanwinst en zal er deze lente veel gebruik van maken. De geur is verfrissend en lekker zomers.

Wat is jouw favoriete parfum?

Liefs,

Emma

Geef een reactie

CommentLuv badge