Oogschaduwchallenge: twee weken lang een nieuwe ooglook – deel twee

Vorige week deelde ik al het resultaat van het eerste deel van mijn oogschaduwchallenge. Week een was een succes: ik probeerde elke dag een andere ooglook. Lukte deel twee mij ook? 

Twee weken lang een andere ooglook. Ik ging de uitdaging aan om meer te experimenteren met oogschaduw. Ik hoopte om veel bij te leren en eens uit mijn comfort zone te komen. In week een was de missie alvast geslaagd. Maar veertien dagen lang een originele ooglook maken is helemaal niet zo eenvoudig. In week twee werd mijn challenge een complete mislukking…

Maandag

Na een eerste geslaagde week, was de fun er even af. De maandag was een vrije dag, die ik volledig in mijn zetel heb gespendeerd. Ik was het gewoonweg vergeten om zelfs een look te maken. De uitdaging was dus toen al gefaald, maar ik probeerde de rest van de week door te zetten.

Dinsdag

Op dinsdag moest ik op pad naar een persevenement. Vol moed begon ik aan nieuwe look met mijn palette van Urban Decay. Ik wou gaan voor een kleurrijke look en ging voor de kleuren roze en oranje. Wat is dat een mooie combinatie. Stiekem was ik best trots op deze look. Het doet me wat denken aan het opkomen van de zon…

Woensdag

Op woensdag greep ik opnieuw naar het Sweet peach palette. Ik ging voor iets donkerdere kleuren dan anders en gebruikte onder andere de paarse kleur in mijn ooghoeken. Jammer genoeg heb ik niet zo’n duidelijke foto genomen.

Donderdag

Op donderdag koos ik voor iets lichtere kleuren en veel glans uit het Peach palette. Niet zo’n heel bijzondere look, maar wel een heel mooie.

Vrijdag

Ook op vrijdag maakte ik een ooglook. En toch… kan ik geen enkele foto vinden als bewijs. Het was precies mijn week niet.

Zaterdag

In het weekend was het een mooie zonnige dag en ging ik iets drinken met mijn beste vriendin. De selfies zijn dus het enige bewijs van mijn ooglook. Ik vind de kleur in mijn crease iets te opvallend aanwezig, maar het was eens iets anders.

Zondag

En op de laatste dag… gaf ik er de brui aan. Wat ben ik toch een opgever. Achteraf heb ik er natuurlijk spijt van dat ik de challenge niet heb voltooid. Toch heb ik weer wat nieuwe looks ontdekt en dat was toch de bedoeling.

Welke uitdaging zou ik nog eens moeten aangaan volgens jullie?

Liefs,

Emma

2 gedachten over “Oogschaduwchallenge: twee weken lang een nieuwe ooglook – deel twee

Geef een reactie

CommentLuv badge