BE creative

BE creative bronzer en blush – review

Onlangs stapte ik Ici Paris XL binnen op zoek naar een foundation. Ik vond uiteindelijk een foundation, maar kon het niet laten om nog wat nieuwe aankopen te doen.  Ik kocht er een nieuwe blush en bronzer, en heb er nog geen seconde spijt van gehad. 

Het gevaar van een make-up winkel is buiten komen met veel te producten. En deze keer was weer niet anders. Ik liet me opmaken bij Ici Paris Xl en vond de gebruikte producten zo mooi dat ik ze wou houden. Gelukkig is het merk BE creative nog redelijk vriendelijk voor de portemonnee, anders was ik opnieuw zo goed als blut.

De blush

Het merk BE creative is exlusief verkrijgbaar bij Ici Paris Xl. Ik heb er ooit een oogschaduw palette van gekregen en was toen heel tevreden. Het maakte me alvast benieuwd naar hun andere producten. Het merk is betaalbaar, maar heeft een uitstekende kwaliteit.

De verkoopster maakte me volledig op en bracht de blush 01 Innocence aan. Een kleur die ik zelf persoonlijk niet uit het rek zou kiezen, omdat de kleur nogal bruin leek. Op mijn gezicht vond ik de kleur echter prachtig!

De verpakking van BE creative is simpel en zwart. Ik hou van iets opvallendere producten en verpakkingen, maar die zijn vaak ook wat duurder. De verpakking van het merk maakt me niet meteen warm, maar het is de inhoud die telt natuurlijk!

Ik vind de kleur van deze blush heel moeilijk te beschrijven. Het neigt eerder dan de bruinige kant, maar je merkt er ook wat oudroze in. Op mijn gezicht vind ik de kleur heel natuurlijk en erg mooi! Het poeder is heel eenvoudig op te pakken met een borstel. Het product brengt mooi aan op je gezicht en laat zich makkelijk blenden. Ik heb een nieuwe dagelijkse favoriet gevonden!

De blush is verkrijgbaar in vijf verschillende tinten en kost 11,95 euro.

De highlighter

Op de groep Beautysquad had ik al heel veel positief gehoord over de highlighters van BE creative. En zeker van de baked highlighters. Na het zien van de foto’s en swatches wist ik dat ik deze highlighter ooit in huis zou halen.

De baked highlighter in de kleur Mirage is een prachtige gouden highlighter. Deze kleur is flatterend voor elke huidskleur en ziet er gewoon al zo mooi uit in de verpakking. De verpakking van de highlighter vind ik al iets specialer. De ronde dop heeft een soort vergrotend effect en je kan de dop er afdraaien. 

De swatches van de highlighter zijn gewoon te mooi. Het pigment is fantastisch! Het poeder brengt heel mooi aan en zorgt voor een mooie glans zonder al te veel glitter. Je krijgt er een mooie gezonde gloed van. Ik kocht er ook een nieuwe fan brush, omdat mijn vorige te groot was. Voor vijf euro vond ik de borstel best een koopje en ik ben er heel tevreden van.

De baked highlighter is ook nog beschikbaar in een roze tint. 

En hier het effect van de highlighter op foto. Ik vind dat je het effect goed ziet, ook al is deze foto niet bewerkt. Een dikke aanrader!

Heb jij het merk al geprobeerd?

Liefs,

Emma

 

6 gedachten over “BE creative bronzer en blush – review

Geef een reactie

CommentLuv badge